Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Ældre Sagens Petanque Klub har afholdt sommerafslutning

Ældre Sagens Petanque Klub i Grenaa har nu afsluttet sommerturneringen. Tirsdag d. 26. august mødte 67 aktive spillere på banerne ved Stadion Allé i Grenaa.


Ældre Sagens Petanque Klub i Grenaa har nu afsluttet sommerturneringen. Vandrepokalen blev igen i år vundet af Henning Vand, mens førstepræmien i damerækken blev vundet af Lis Olesen.
Efter det sidste spil i denne omgang, samledes alle i Idrætscentrets cafeteria til smørrebrød, kaffe og kringle. Lederen Jens Jensen bød velkommen, takkede formanden og komiteen i Ældre Sagen for deres medvirken til, at man endelig har fået toiletter i klubhuset.
Vandrepokalen blev igen i år vundet af Henning Vand - foran Knud Sørensen, Valdemar Lahn, Niels Frey, Knud Sloth og Ole Klejs.
Førstepræmien i damerækken blev vundet af: Lis Olesen foran Ilse Christiansen, Åse Lund, Birthe Dreyer, Grethe Andersen og Dagny Mønster.
Statuetter og vandrepokal er skænket af Grenaa Bilcenter A/S.
Formanden for Ældre Sagen i Grenaa, Vibeke Enoksen, aflagde besøg på dagen, overværede de sidste kast med kuglerne for denne sommer, og deltog efterfølgende i hyggesamværet i Idrætscentret. Vibeke Enoksen udtrykte stor glæde og beundring over at se så mange glade mennesker.
Æresmedlem Knud Christoppersen takkede på klubbens vegne lederne for det store arbejde, de har udført i årets løb og overrakte 2 flotte kurve med mange gode sager.
Grethe Vestergaard sluttede af ved at takke medlemmerne for stort fremmøde, både på banerne, og til klubbens afslutninger. Og sagde på gensyn den første tirsdag i april 2009.

Efterårsturnering frem til d. 26/10
Klubben fortsætter nu med efterårsturneringen hver tirsdag kl. 9.00 til og med tirsdag d. 26. oktober, hvor man slutter året af med socialt samvær samt præmieuddeling til de heldige i klubhuset på Stadion Allé 15.
Alle, der er medlem af Ældre Sagen og fyldt 50 år, er velkommen i klubben. Tilmelding kan ske til Grethe Vestergaard Jensen (tlf. 86 32 19 01), Jens Jensen (tlf. 86 32 04 55), eller ved blot at møde op på banerne på Stadion Allé 15. tirsdage kl. 9.00.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam