Tak til
 


  
05/05 2023

Grenaa Golfklub har spillet sæsonens sidste kampe

Grenaa Golfklub har spillet sæsonens sidste kampe. Kampene blev afviklet i weekenden d. 9.-10. aug.

Lørdag skulle klubbens 1. hold i 2. division til Skanderborg, hvor der skulle spilles om puljens 1. plads, og en stort skridt nærmere oprykningsspillet.
Holdet havde et godt udgangspunkt, da Skanderborg tidligere på sæsonen blev besejret 11-7 på hjemmebane. Desværre var Skanderborg på dagen en for stor mundfuld på en svær udebane, og Grenaa tabte 15-3.
Puljens 2 øvrige hold, Randers og Juelsminde, mødtes også lørdag. En dyst som Randers vandt. Lørdagens resultater betød, at Skanderborg var sikre på 1. pladsen, men hvis Juelsminde besejrede Skanderborg hjemme og Grenaa tabte hjemme til Randers om søndagen, ville det betyde nedrykning for Grenaa-holdet til 3. divison.
Men Grenaa's elitespillere havde ikke til sinde at rykke ned, og pulveriserede Randers-holdet med en fornem 16-2-sejr.
Sæsonen slutresultat blev således en 2. plads til Grenaa, med samme point antal som Skanderborg, som dog vinder på en bedre indbyrdes score. Holdet er dermed igen at finde i 2. division ved sæsonstart i 2009. Holdet bestod i den pågældende weekend af Arild Townhill, Jesper B. Jakobsen, Morten Nielsen, Simon S. Olesen, Jarl Mark Herringe, Martin Pedersen og Peter Thomassen.

Danmarksserien i oprykningskampe
Klubbens 2. hold i Danmarksserien skulle lørdag møde Ebeltoft. Grenaa lå på 1. pladsen før sidste spillerunde og det kunne Ebeltoft ikke ændre på og blev sendt hjem med et nederlag på 14-0!
Resultatet mellem puljens 2 øvrige hold blev således at Kalø, som lå med samme point som Grenaa, tog til Norddjurs og tabte, og dermed var Grenaa sikker på oprykningsspillet allerede inden sidste spilledag! Søndag skulle holdet til den altid svære udebane i Ebeltoft, hvilket resulterede i et nederlag på 8-6.
Men tilfredsheden efter at have vundet gruppespillet kunne ikke overskygges af et skidt nederlag i Ebeltoft. Holdet skal således spille om oprykning til 4. division d. 14. september i Mollerup ved Århus.
Holdet bestod i weekenden af Henrik Rygaard, Christian Henriksen, Mads Svidt Bengtsen, Steen Caspersen, Jesper Løhr, Gustaf Sloth Nørgaard og Jens Boe Christensen.
Grenaa Golfklub har således chancen for råde over hele to divisionshold i 2009.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam