Tak til
 


  
05/05 2023

»Olymballade« i Ørum!

Så er det igen tid for det årlige traditionelle Idræt på Tværs-arrangement i Ørum Aktiv Center, som har været afviklet siden år 2000. Det sker i weekenden den 13.-14. september.

Udvalget bag arrangementet er repræsentanter fra de 3 lokale idrætsforeninger, KVIK-Ramten Håndbold, Ørum Idrætsforening samt Stenvad Boldklub.
Dette års tema er opstået naturligt, da det jo er olympiadeår. Og da der jo gerne skal være gang i den hele weekenden, har man valgt at kalde det »Olymballade«.
Der er inviteret elever tilknyttet Ørum Skole fra 0. til 8. klasse, men andre børn er naturligvis også velkomne til at deltage.
Der vil, udover de 3 idrætsforeningers idrætsgrene være en masse aktiviteter for de tilmeldte børn. Blandt andet klatrevæg, samarbejdsøvelser, ballbouncer og meget mere. Derudover vil spejderne arrangere natløb, tilpasset de enkelte aldre, inden der på et tidspunkt kravles i soveposerne i hallen.
Søndag formiddag afsluttes med underholdning (overraskelse), hvor også forældre, bedsteforældre med flere er meget velkomne. Inden børnene sendes trætte hjem vil de få overrakt flotte diplomer med mere, som et godt minde om weekenden.
– Vi håber på lige så stor tilslutning som sidste år, hvor 115 børn deltog, siger Per Mogensen.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam