Tak til
 


  
05/05 2023

Nyt lydanlæg klar til træner-træf i Grenaa

To gange i år har Dansk Træner Union holdt velbesøgte trænertræf med Superliga-trænere på Grenaa Stadion. Først med AGF's træner, Ove Pedersen, i marts og i maj med AC Horsens' træner, Kent Nielsen.

Ved disse lejligheder savnede de knap 100 fremmødte trænere fra hele Jylland at kunne høre trænernes kommandoer til spillerne på banen for at kunne følge ordentligt med til trænings- og spil-øvelserne.
Dette problem har Jan Thomsen, Grenaa, der har sit virke i Dansk Træner Union, nu sørget for at løse. Jan Thomsen, der tidligere har været træner for flere klubber på Djursland, tog initiativet til at søge Tuborg-fondet om et økonomisk tilskud til indkøb af et nyt transportabelt og trådløst lydanlæg, som trænerne kan bruge, når de instruerer spillerne. Pengene blev bevilget af Tuborg-fondet, og nu er anlægget købt og klar til det næste trænertræf i Grenaa. Lydproblemerne er løst.
Assistenttræner for Grenaa IF's Danmarksseriehold, Hans Jensen, der til daglig arbejder for Tuborg, overrakte det nye lydanlæg til Jan Thomsen på Grenaa Stadion, og cheftræner for Grenaa IF's Danmarksseriehold, Brian Engelund, var den første, der prøvede anlægget under træningen.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam