Tak til
 


  
05/05 2023

55 dommere i sving under Kattegat Cup

Det var ikke blot mange spillere, men også mange dommere, som svedede under de mange fodboldkampe, der blev afviklet under Kattegat Cup i Grenaa.


379 kampe blev der spillet på fire dage under Kattegat Cup i Grenaa. Her et kig ud over det imponerende baneanlæg, set fra den nye terrasse ved stadionbygningen.

Efter fem gode kampe blev drengene fra Åstrup/Hammelev IF vinder af Drenge A-rækken ved Kattegat Cup, og i finalen blev et norsk hold slået 2-1. På billedet fra venstre: Kim Kjeldsen (træner), Rasmus Kjærgaard, Nicolai Lassen, Martin Mols Jensen (med pokalen), Mikkel Schumacher, Rasmus Kjær, Jamil Faizi. Mikkel Møller, Jimmie Kjeldsen, Jonas Kjær, Jens Bachmann, Morten Rygaard, Patrick Jensen, Kristian Gertsen, Nicolai "Myre" Martinsen og Jonas Nørskov.
Dommerpåsætter for Djurslands Fodbolddommerklub og Jysk Boldspil Union, Niels Bak Andersen, Grenaa, oplyser, at i alt 55 dommere dømte de 379 kampe under Kattegat Cup. Heraf kom 46 fra Djurslands Fodbolddommerklub, fem fra Randers, en fra Århus, en fra Sjælland og to fra Norge.
"Det gik rigtig godt - også for dommerne. Der var generelt en fin stemning blandt både spillere, trænere og ledere, og kampene blev afviklet planmæssigt uden de store problemer. Jeg synes, at det har været det bedste år rent dommermæssigt", siger Niels Bak Andersen.
Til det store arbejde med at påsætte dommere og registrering af resultater fik Niels Bak Andersen som sædvanlig stor hjælp af sin hustru, Lillian Andersen, som er skrap til det administrative.
"Kattegat Cup er et enestående stævne, hvor det er en fornøjelse at være dommer, og hvor der stort set kun er tilfredse trænere og spillere. Det er et godt tilrettelagt stævne uden problemer", og så var vejret i år jo fantastisk flot, siger Niels Bak Andersen.
Det har i øvrigt været en meget travl tid for Niels Bak Andersen. I en uge i slutningen af juli og først i august skulle han finde dommere til ca. 700 fodboldkampe. Udover Kattegat Cup var det bl.a. træningsturneringen Bygma Cup i Grenaa og Invita Cup i Bording ved Ikast.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam