Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Syv taekwondo-klubber var på sommerlejr på Mols

Midtdjurs Taekwondoklub, der holder til i Kolind, deler stormester med en række andre klubber i Danmark og Tyskland, og syv af disse klubber deltog i årets sommerlejr i Agri på Mols.


Master Shin Boo-Young viser en taekwondo-teknik for Ole Knudsen ved træningslejren i Mols Hallen i Knebel. (Foto: Hanne Mogensen, Glesborg).
Master Shin Boo-Young, der er 9. dan og dermed en af de højest graduerede taekwondo-mestre i verden, kom til Danmark for godt 30 år siden for at udbrede kendskabet til taekwondo. Han har i mange år selv haft en taekwondoklub i Hamburg, hvor han også bor med sin familie. Master Shin Boo-Young har i alle årene holdt kontakten med flere danske klubber, ligesom han fungerer som stormester for andre tyske klubber. Klubberne udgør en slags taekwondo-familie, der foruden fælles arrangementer i Danmark flere gange årligt besøger Master Shin Boo-Young og hans klub i Hamburg.
Forleden mødtes syv af klubberne til en sommerlejr i Agri, hvor Restaurant Holmegård dannede en smuk ramme om arrangementet og sørgede for god forplejning.

135 deltagere

De 135 deltagere var fordelt på to tyske klubber, Hamburg og Swerin, og fem danske klubber - Midtdjurs Taekwondoklub, Randers, Haslev, Glostrup og Herfølge.
Træningen var fordelt jævnt over tre dage og foregik i Mols Hallen i Knebel. Der var dels fællestræning og dels træning, hvor deltagerne blev opdelt i forskellige grupper. Trænergruppen bestod af syv stormestre, der kom fra de forskellige deltagende klubber. Fra Midtdjurs Taekwondoklub deltog Wandy Nielsen, 7. dan, og Søren Pedersen, 5. dan, som trænere.
Lejren var arrangeret af Midtdjurs Taekwondoklub, og klubbens cheftræner og formand, Wandy Nielsen, var sammen med klubbens andre trænere ansvarlig for arrangementet og planlægning af træningen. Arrangementet blev meget vellykket.
Udover træningen var der mulighed for at forsøge sig med bueskydning, gang på stylter, musikalske indslag og karaoke. Det viste sig, at en af deltagerne er en meget dygtig tryllekunstner, der til stor morskab bl.a. tryllede med usynlige kort.

Alle bestod bælteprøve

Den sidste dag var 24 elever til bælteprøve. Der blev vist en meget høj standard, og alle bestod. Det betyder, at de fremover kan iføre sig en ny bæltefarve som en anerkendelse af, at de er blevet dygtigere.
Midtdjurs Taekwondoklub holder til på Kolind Centralskole, og klubben har ikke som så mange andre sportsklubber holdt sommerferie. Fra august trænes der atter to gange om ugen - mandag og torsdag.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam