Tak til
 


  
05/05 2023

Ni hold fra Åstrup-Hammelev IF med i landets største ungdomsturnering

74 spillere, fordelt på ni hold, fra Åstrup-Hammelev IF Håndbold deltog i Danmarks største håndboldturnering for ungdomshold, Dronninglund Cup, som varede knap en uge. To af holdene nåede finalen, hvor det blev til nederlag.

I den store turnering i Dronninglund i Vendsyssel deltog i alt 192 hold fra 21 lande, og det samlede deltagerantal var 2.927.
De 74 spillere fra Åstrup-Hammelev IF kørte i busser fra Åstrup Hallen. Ca. to en halv time senere var de sammen med 14 ledere og ca. 40 forældre i fuld sving med at få rejst telte inden indmarchen til Dronninglund Cup nordøst for Aalborg.

Humøret i top

Det blev en uge med meget blandet vejr, men hvor humøret hele tiden var i top blandt både spillere fra Åstrup-Hammelev IF, trænere og forældre.
Til kampene mødte mange forældre og spillere, der ikke selv lige skulle spille, op for at støtte og heppe på de mange Åstrup-Hammelev-hold. Mellem kampene blev der hygget og spillet mere bold på tværs af holdene.
Efter at de sidste indledende kampe var spillet, havde syv hold fra Åstrup-Hammelev IF spillet sig videre til A-slutspillet. Herfra spillede både små piger, U 12, og små drenge, U 12, sig videre til finalerne.
I finalen tabte Åstrup-Hammelevs små piger 7-24 til Leipzig HC fra Tyskland.
Åstrup-Hammelevs små drenge endte ligeledes på en flot andenplads efter, at de i en meget spændende kamp i finalen havde tabt 11-13 til Hjallerup efter forlænget spilletid. Den ordinære kamp endte 11-11.
Herrejuniorholdet, U 16, fra Åstrup-Hammelev IF spillede sig i B-finalen, hvor det vandt 12-8 over et tysk hold, Recklinghausen PSV 1.
Både spillere og trænere fra Åstrup-Hammelev IF glæder sig til næste års Dronninglund Cup.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam