Tak til
 


  
05/05 2023

Hidtil største tilslutning til Bygma Cup i Grenaa

Grenaa FC's traditionsrige fodboldstævne, Bygma Cup, har i år rekordtilslutning. 48 hold har meldt sig til det populære stævne, der afvikles på Grenaa Stadions baner lørdag 2. august, og tilslutningen har været så stor, at flere hold er på venteliste og kun kan komme med i tilfælde af afbud fra andre hold.


Bygma Cup i Grenaa er for mange klubber et værdifuldt træningsstævne, inden det snart går løs med rigtige turneringskampe i de forskellige serier. I år er der med 48 hold rekordtilslutning til Bygma Cup.
Bygma Cup er et sommerstævne for seniorfodboldhold og bruges af klubberne som en optakts- og træningsturnering op til den kommende efterårssæson.
Fodboldstævnet er inddelt i seks rækker: Serie 1- og 2-hold sammen, serie 3, serie 4, serie 5, serie 6 og syv personers damehold.
Der er otte hold i hver række, som alle er opdelt i to puljer. Vinderen fra hver række går i finalen. 1. præmien er 1.500 kr. og en pokal, mens andenpræmien er 700 kr. og en pokal. Præmieoverrækkelserne finder sted kl. ca. 18 foran stævneteltet.

78 kampe spilles på otte timer

Der skal spilles i alt 78 kampe i løbet af otte og en halv time, inden vinderne er fundet i de enkelte rækker. Kampene begynder kl. 9.30 og slutter kl. 18.
Alle kampe spilles på banerne ved Grenaa Stadion.
"Vi har samtlige baner i brug for at kunne afvikle Bygma Cup-sommerstævnet inden for tidsrammen. 60 frivillige hjælpere vil være i gang, og disse kommer fortrinsvis fra Grenaa FC Fodbold, men vi har også et samarbejde med Grenaa IF og Åstrup-Hammelev Fodbold", fortæller stævnekoordinator Peter Pedersen.
Han håber, at alle også i år vil medvirke til et godt stævne med mange gode kampe, hyggeligt samvær og gode sportslige oplevelser.
"Vi kan i FC Grenaa med stolthed sige, at vi har et af Østjyllands største og bedste seniorstævner i fodbold, og den meget store tilslutning viser, at det er et populært træningsstævne, som klubberne har glæde af som en forberedelse til turneringen", siger Peter Pedersen.
Stævnet er tilrettelagt i et samarbejde mellem FC Grenaas sponsorteam og hovedsponsor Bygma Grenaa samt en lang række øvrige sponsorer.

Damehold med for første gang

FC Grenaa deltager selv med hold i serie 4, 6 og damerækken.
De fleste af de deltagende klubber er fra Djursland, og ellers kommer mange fra Århus og Århus-egnen samt et hold fra Samsø, der er repræsenteret med Samsø Yong Stars i serie 6. Som noget nyt er der i år damehold med, og det er også en nyhed, at to ynglingehold har fået lov at komme med i henholdsvis serie 3 og serie 5. Det er i begge tilfælde ynglingehold fra Åstrup/Hammelev-Grenaa IF.
Følgende klubber deltager i serie 1- og 2-rækken: Fuglebakken KFUM, Kolt-Hasselager IF, Vejlby IK, DGL 2000, Århus, Vejlby-Risskov, Aabyhøj IF, TST fra Tilst og Stenvad Boldklub.
Serie 3: Åstrup/Hammelev IF-Grenaa IF's ynglingemesterrækkehold, Thorsager-Rønde IF, Allingåbro IF, Åstrup-Hammelev IF, Grenaa IF, Todbjerg-Mejlby IF, HOG Hinnerup IF og Nørager Boldklub.
Serie 4: Grenaa FC, Viby Fodsport af 1997, Kolind IF, Stenvad Boldklub, HOG Hinnerup, DGL 2000, Århus, Åstrup-Hammelev IF og Auning IF.
Serie 5: Århus 1900, Allingåbro IF, Grenaa IF, Gjerrild-Bønnerup IF, Østdjurs 91, Harlev IK, Thorsager-Rønde IF og Åstrup/Hammelev-Grenaa IF's ynglinge A-hold.
Serie 6: Grenaa FC, Taastrup GF, Hasle CF, Fjellerup IF, Østdjurs 91, Allingåbro IF, Samsø Young Stars og Nimtofte B.
Damerækken (syv personers): Grenaa FC 1, Grenaa IF's damejuniorhold, DGL 2000, Århus, Gjerrild-Bønnerup IF, Stenvad Boldklub, Midtdjurs IF, Vorup FB og Grenaa FC 2.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam