Tak til
 


  
05/05 2023

Byhallen i Kolind var i sidste uge fyldt op med glade håndbold-børn

KPI Håndbold udnyttede den første uge i skolernes sommerferie til at kalde til håndboldskole i Byhallen i Kolind. Det var i øvrigt første gang, KPI Håndbold lavede en sådan sommer-håndboldskole.


Hele sidste uge var Byhallen i Kolind fyldt op med 32 glade håndboldbørn i forbindelse med KPI Håndbolds første DGI-Håndboldskole. Der var dog undervejs flere ture ud af huset. Blandt andet til Sundhedshuset i Kolind, hvor der blev budt på spinning.
Skolen blev ledet af 2 erfarne håndboldskole- arrangører, nemlig søskendeparret Pia Manja Jensen og Vicky Brix, som de sidste 7 år har afviklet håndboldskole i Midtdjurs Hallen i Ryomgård for IFM Håndbold. Håndboldskolen i Kolind blev afviklet i samarbejde med DGI Østjylland.
Der var hele 32 deltagere: 17 drenge og 15 piger. Den yngste deltager var blot 7 år, mens den ældste var 12 år.
Kun 4 af deltagerne var ikke fra KPI (Kolind-Perstrup IF). Heraf 3 piger fra Hornslet, som siden 2005 har været faste håndboldskole-deltagere.
Programmet var spækket med gode, lokale trænere samt god hjælp fra diverse junior- og ynglingespillere. Årets gæstetrænere var Jesper Jørgensen, indehaver af Sundhedshuset i Kolind, og kommende børnetræner i KPI, samt Kenneth E. Petersen, som til daglig er træner i VRI i Århus og arbejder som kultur- og fritidschef i Syddjurs Kommune.

Spinning og en tur til Ree Park

Udover håndboldtræning prøvede deltagerne også kræfter med spinning i Sundhedshuset, og torsdag var udråbt til social dag, hvor deltagerne skulle i Ree Park i Gravlev ved Ebeltoft. Her var der alt på programmet - lige fra jeep-safari på savannen til kamelridning og dyrefodring. Der var også mulighed for at røre ved slanger og fugleedderkopper. Ikke alle børnene tog dog imod dette tilbud...!
Torsdag aften sluttede man af med hygge og overnatning i Kolind Hallen, hvor der var lejet en oppustelig forhindringsbane. Fredag startede man dagen med en 10 års fødselsdag - og dermed sang for en af deltagerne. Fredag var der endvidere en stor turnering med 4 hold, der fik egne T-shirts til at lave holdtrøjer af med både navn og nummer.
Efter frokost fredag var der så de afsluttende kampe, hvorefter man sluttede af med kaffe og kage til forældre, mens der er overrækkelse af diplomer til børnene for ugen.
De to skoleledere er klar til nye udfordringer i 2009, men først skal dette års skole evalueres i samarbejde med KPI Håndbolds bestyrelse.
SuperBrugsen Kolind havde til ugen sponsoreret frugt og saft, og arrangørerne siger mange tak herfor. Hele ugen stod skoleledernes forældre, Knud og Birgit, som til daglig er bestyrere af KPI’s klubhus, for madlavning og servicering af frugt og saft.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam