Tak til
 


  
05/05 2023

Igen oprykning til Åstrup/Hammelev-juniorer

Med en 2-0 sejr i forårets sidste kamp mod Skovbakken sikrede Åstrup/Hammelev Fodbolds Juniormesterrækkehold sig i forrige weekend oprykning til Mesterrække 1.


På billedet ses holdet umiddelbart efter at oprykning, var sikret. Stående fra venstre: målmandstræner Nikolai Sørensen, træner Jesper Borup, Emil Mortensen, Nicklas Hansen, Jonathan Henig, Nicklas Eriksen, Mikkel Bjerre, Alexander Tychsen, Morten Hemdorff, Mikkel Kildal, Tor Toftgaard, Khalil Faizi. Siddende fra venstre: Jesper Sørensen, Mathias Busse, Andreas Bang, Nicolaj Jarsmer og træner Peder Bo Nielsen.
Oprykningen blev kulminationen på et flot forår, hvor holdet også præsterede at spille sig i Jydsk Boldspilunions pokalfinale mod AaB efter sejre over storklubber som FC Midtjylland og Esbjerg fB.
Det er samtidig 3. år i træk, at den talentfulde årgang sikrer sig oprykning til den bedste mesterrække.
Blandt de bedste 22 hold i Danmark, nemlig divisions- og liganiveauet, kan holdet imidlertid ikke gøre sig forhåbning om at komme, - uanset sportslig ambition, formåen og resultater.
Der er nemlig indført et nyt licenssystem, som stiller endog meget store økonomiske krav til klubber, som vil gøre sig forhåbning om at spille i division eller liga. Der er således krav om blandt andet kunstgræsbane for at kunne kvalificere sig. En sådan findes ikke i Grenaa, eller den nærmeste omegn for den sags skyld, og koster ca. 5 mio. at etablere. Lokalt må fodbolden i Grenaa derfor affinde sig med at skrue ned for ambitionsniveauet, eller at indlede en storstilet jagt på private og offentlige midler, som vil muliggøre en fortsat udvikling.

Farvel til Peder Bo

For juniorholdet fik oprykningen i øvrigt et lidt vemodigt efterspil, da én af holdets trænere i alle oprykningsårene, Peder Bo Nielsen, meddelte spillerne, at han stoppede som træner for holdet. Peder Bo er blevet ansat på Jydsk Boldspilunions kontor i Horsens, og har ofte så lange arbejdsdage, at det er uforeneligt med et trænerjob i Grenaa, når han samtidig privat er bosiddende i Århus.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam