Tak til
 


  
05/05 2023

»Nye« klubmestre i Djurs Bowleren

Sæsonen 2007-2008 er nu overstået, fortæller seniorleder i Djurs Bowleren, Niels Busk Sørensen, og den blev, sammen med den årlige generalforsamling sluttet af med det årlige klubmesterskab i Grenaa Bowlingcenter.

Igen i år var klubmesterskabet delt op i 2 rækker, nemlig en Herrerrække og en fælles Dame-/Ungdomsrække. Ca. 25 af klubbens medlemmer havde sat hinanden stævne og havde en fornøjelig eftermiddag. Efter en hård kamp, over 6 serier, i begge rækker blev resultatet følgende:
Klubmester i Herrerrækken blev Jens Lindhardt med i alt 1154 væltede kegler - tæt forfulgt af Lars Jensen, 1136 kegler, og Tonny Rasmussen med 1094 kegler.
Klubmester i Dame-/Ungdomsrækken blev Chanel Halling Korsgaard (for 3. år i træk) med i alt 1010 væltede kegler. Her var der lidt længere afstand ned til nr. 2 og 3, som blev henholdsvis Gitte Sørensen, 896 kegler, og Hanne Andersen med 862 kegler.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam