Tak til
 


  
05/05 2023

Nye spillere godt integreret i GIF

Tre nye spillere udefra, som i vinterpausen kom til Grenaa IF Fodbold, har klaret sig godt på førsteholdet i Danmarksserien i den netop afsluttede forårssæson, hvor GIF sikrede sin forbliven med en 13. plads.


Anders Kaagh og Mikkel Stær er to af de spillere, som GIF-træner Brian Engelund fremhæver, idet han gør status for forårssæsonen, der bød på 17 point i 15 kampe, hvilket var nok til forbliven i Danmarksserien. Kaagh blev suveræn topscorer med 11 mål i de 15 kampe.
Af Mogens Q. Sloth

Det drejer sig om Mikkel Stær og Mads Berg, der begge er kommet fra Kolind, og Claus Koch fra Stenvad.
Cheftræner i GIF, Brian Engelund, siger til Grenaa Bladet, at disse tre spillere er blevet godt integreret i GIF, hvor de bortset fra skadespauser oven i købet er blevet bærende elementer på holdet.
– De er gode eksempler på, at spillere fra oplandsklubber på Djursland godt kan klare sig på et højere niveau. De har vist, at det er muligt at træde ind på Danmarksserieholdet, uanset hvor de tidligere har spillet. Men det kræver naturligvis det fornødne talent, en stor vilje og den rette indstilling, siger Brian Engelund og fortsætter:
– Samtidig har de nye spillere givet et friskt pust i truppen, der har taget fornemt imod dem.

Målsætning opfyldt

Brian Engelund glæder sig over, at målsætningen før forårssæsonen, der hed forbliven i Danmarksserien, blev opfyldt. Det blev til 17 points i forårets 15 kampe mod kun 12 i efteråret - i alt 29 points. Over hele sæsonen syv sejre, otte uafgjorte kampe og 15 nederlag, og målscoren blev 43-59. I sæsonen 2006/2007 blev det til en 8. plads.
– Vi ville gerne have spillet med, hvor det var lidt sjovere, men når udgangspunktet før foråret var 12 points, måtte vi være realistiske, siger Brian Engelund og fortsætter:
– Jeg mener dog stadig, at vi i størstedelen af sæsonen har spillet fodbold, der berettiger til en højere placering end en 13. plads. For vores vedkommende har forskellen mellem den nuværende placering og den ønskede placering været udnyttelsen af vores chancer, som har været for ringe. I sammenligning med de tidligere sæsoner i Danmarksserien er der ingen tvivl om, at vi i denne sæson har produceret flere chancer.
Heldigvis fik vi tilgang af Anders Kaagh, som mere end nogen anden i foråret har fundet vejen til netmaskerne. Han har holdt et fantastisk målgennemsnit med 11 mål i 15 kampe og har sin store andel i, at vi bliver i Danmarksserien.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam