Tak til
 


  
05/05 2023

DGI Fodboldskole i Ørum i uge 27!

Igen i år har Stenvad Boldklub fornøjelsen af at arrangere en DGI Fodboldskole. Den finder sted i uge 27 fra mandag til fredag.


Programmet i år vil ligne det samme som sidste sommer. Mandag og tirsdag bliver børnene instrueret og coachet i fodboldens tekniske univers, mens onsdagen vil byde på en alternativ idrætsdag med forskellige overraskelser. Torsdag og fredag vil så igen suverænt stå i fodboldens tegn, hvor der bl.a. vil blive arrangeret en turnering på tværs af aldersgrupper.
I løbet af ugen vil der også komme gæsteinstruktører og talenter fra nogle af landets bedste klubber, som vil give de unge deltagere et bud på, hvad en god træningsøvelse er, samt eksempler på lækker boldbehandling. I skrivende stund er deltagerantallet omkring de 50, hvilket betyder at der er masser af ledige pladser tilbage. Man kan tilmelde sig på www.dgi.dk/fodbold.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam