Tak til
 


  
05/05 2023

Østdjurs-drenge på NRGi Park

Østdjurs 91’s U-10 drenge har deltaget i AGF Talentskoles Djursland Bank Cup ved NRGi Park i Århus - med et superflot resultat og mange gode præstationer til følge.U-10 drengene havde valgt at lave en tur ud af det. Så de forlod Trustrup Stadion lørdag morgen den 24. maj kl. 7.30 - stadig med søvn i øjnene.
Efter ankomst til NRGi Park mødte Østdjurs-drengene den første udfordring. De skulle spille 5-mands fodbold med 4 mål på banen! Det vænnede de sig dog hurtigt til, og klarede de fire kampe med bravour: Tre sejre og kun et nederlag.
Bagefter mødtes man med resten af spillerne, som havde været til kamp i Lystrup. Herefter tog alle - både spillere, trænere og forældre - i Tivoli Friheden. Efter et par hyggelige timer i Friheden vendte man næsen mod NRGi Park for at se SAS-ligakampen AGF-Horsens. En stor oplevelse for drengene. Dog ikke kampens resultat: 2-1 til Horsens.
Et andet stort øjeblik var da U-10 holdet i pausen skulle præsenteres og ha’ overrakt medaljer midt på banen, for øjnene af 9000 tilskuere. Derefter løb de over til AGF-fansene for at blive tiljublet. Et stort øjeblik for drengene.
Efter 12 timer - som havde resulteret i mange tunge ben, hæse stemmer og »kun« et mistet barn (som dog hurtigt ved fælles hjælp blev fundet) - vendte Østdjurs-delegationen trætte hjem igen. Mange oplevelser rigere.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam