Tak til
 


  
05/05 2023

Grenaa-dreng scorede fra banens midte i U16-Liga’en

AGF’eren og U16-landsholdsspilleren Nicolai Christensen, Grenaa, scorede et helt specielt mål i sidste weekends hjemmebane-opgør mod Esbjerg i U16-Ligaen.


Da 2. halvleg skulle fløjtes i gang havde Nicolai set, at Esbjergs målmand Sebastian Feddersen stod og blomstrede et pænt stykke uden for målet. Så umiddelbart efter at bolden blev givet op, sendte den unge grenaaenser et langt spark med retning mod Esbjerg-målet. Esbjerg-keeperen kunne ikke gøre andet end at betragte bolden sejle hen over hovedet på ham, og har sikkert i dette moment sendt en lille bøn til Vorherre om han ikke nok ville sørge for, at bolden ikke ramte indenfor målrammen. Men Vorherre var på Nicolai’s side, og derfor sejlede bolden ligeså flot ind i netmaskerne. Målet var ensbetydende med en AGF-føring på 2-0. Det rakte dog ikke til sejr, idet Esbjerg svarede igen med to mål til slutresultatet 2-2. Esbjerg’s U16 Liga-mandskab skulle i øvrigt have spillet semifinale i JBU’s pokalturnering på udebane mod Åstrup/Hammelevs Mesterrækkehold på Hammelev Stadion onsdag i sidste uge. En Liga-kamp kom imidlertid i vejen, men kampen blev spillet alligevel, idet esbjergenserne i stedet sendte deres 2. hold, der også spiller i Mesterrækken, til Hammelev. Men det er jo en helt anden historie.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam