Tak til
 






  
05/05 2023

Åstrup/Hammelev klar til finalen mod AaB i JBU’s pokalturnering

Åstrup/Hammelev Fodbolds U16-Mesterrækkehold har formået at spille sig frem til finalen i JBU’s pokalturnering. Her skal holdet den 11. juni møde AaB’s U16 Liga-hold på neutral bane.


Det lykkedes onsdag aften i sidste uge for Åstrup/Hammelevs U16-drenge at spille sig i finalen i JBU’s pokal-turnering for årgangen. I finalen venter Liga-holdet fra AaB.
Af Henrik Dolmer

Finale-pladsen blev sikret onsdag aften i sidste uge på Hammelev Stadion, hvor Esbjerg FB blev slået med 3-0 på mål Khalil Faizi (2) og Tor Toftgård (1). I kvartfinalen havde holdet på samme bane elimineret FC Midtjyllands Liga-mandskab med 3-2. Det var egentlig også Esbjerg FB’s Liga-hold, man skulle have mødt onsdag aften i sidste uge, men en turnerings-kamp i U16-Ligaen kom i vejen for det, hvorfor Esbjerg i stedet sendte deres 2. hold, der ligesom Åstrup/Hammelev spiller i Mesterrækken. Det blev dog ret hurtigt afgjort, hvem af de to hold, der var det stærkeste mandskab, for blot 25 minutter inde i 1. halvleg var kampen mere eller mindre afgjort med stillingen 3-0 til Åstrup/Hammelev. Resten af kampen blev sat på cruise control for hjemmeholdet. Blandt andet blev der sendt spillere på banen, som normalt ikke får så meget spilletid på 1. holdet.
Åstrup/Hammelev-træneren Peter Bo Nielsen:
– De her pokal-kampe har virkelig været flødeskum på lagkagen for os. Spillemæssigt har det været en fornøjelse at få lov til at måle sig med nogle af de bedste hold i Jylland. Hold, der satser på teknisk fodbold i et højt tempo. FC Midtjylland stillede således med 6 Liga-spillere, og de spiller altså i den bedste række overhovedet for årgangen her i Jylland. Nu skal vi så møde AaB i finalen, og det glæder vi os naturligvis helt vildt til. De er bundhold i Liga-rækken, og ser nok kampen mod os som en kærkommen og oplagt mulighed for succes. Men lad os nu se om ikke vi har et par esser tilbage i ærmet, siger Peter Bo Nielsen.
Finale-kampen skal spille nogenlunde midtvejs mellem Aalborg og Grenaa, så et bud kunne være Randers Stadion.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam