Tak til
 


  
05/05 2023

Tre håndboldklubber i Grenaa samler sig om et nyt herrehold

Tre lokale håndboldklubber i Grenaa er blevet enige om at samle sig omkring et nyt herrehold. Fællesholdet hedder Åstrup/Hammelev-Grenaa - med tilføjelsen Team Djursland Håndbold - og klubberne inviterer til et informationsmøde onsdag 11. juni kl. 1900 på Helnan Marina Hotel.

Tre håndboldklubber omkring Grenaa er blevet enige om at danne et fælles herrehold allerede fra sæsonen 2008/2009. Det drejer sig om håndboldafdelingerne i Åstrup IF, Hammelev IF og Grenaa IF. Overbygningen hedder i turneringsplanen for Jydsk Håndbold Forbund, Åstrup/H-Grenaa. Samarbejdet er også starten på et Team Djursland Håndbold.
– Det har været svært for klubberne at stille nogle stærke hold i herrerækkerne i de seneste år. Nu er tiden blevet modnet for alle parter til at prøve et samarbejde af. I første omgang går vi sammen om et fælleshold på herresiden. Nogle gode møder i arbejdsgruppen de seneste to måneder lover godt for forsøget, fortæller Jørgen Josefsen, håndboldformand i Åstrup/Hammelev.
En arbejdsgruppe, der har forberedt samarbejdet, har bestået af Jørgen Josefsen, Per Pedersen, Sanne Østergaard og Jasper Pedersen, alle fra Åstrup/Hammelev, Tommy Block, Alf Sørensen og Brian Spliid, Grenaa IF Håndbold og Poul-Erik Sørensen, Grenaa Bil-Center, som sponsorernes repræsentant undervejs.

Pengene på plads

Fællesholdet har allerede været i gang med sommertræningen i nogle uger, inden spillerne bliver samlet i august.
– I løbet af to måneder er vi nået langt med både de sportslige og det økonomiske grundlag for ÅHG-Team Djursland. Derfor vil vi gerne give en grundig orientering om det nye samarbejde, og hvorfor vi tror på at opbygge et stærkt herrehold, forklarer Brian Spliid.

Cheftræneren præsenteres

De tre klubber håber på, at så mange som muligt af trænere, ungdomstrænere, ledere, spillere, forældre, dommere og sponsorer tager imod invitationen. Deltagerne får også lejlighed til at møde den nyansatte cheftræner, assistenter og holdleder.
Desuden er en stor del af spillertruppen til stede. Og mon ikke også nogle ældre håndboldherrer har lyst til at høre nyt om samarbejdet.
Informationsmødet, hvor også medierne er inviteret, begynder kl. 19.00 på 1. sal på Helnan Marina Hotel onsdag 11. juni.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam