Tak til
 


  
05/05 2023

Grenaa Golfklubs 2 turneringshold har fået en flot start på sæsonen!

Grenaa Golfklub stiller i år med to turneringshold i henholdsvis 2. division og Danmarksserien. Holdene spillede den 17.-18. maj deres første kampe.


Den 17. maj var på hjemmebane hvor 2. divisions-holdet mødte Juelsminde, mens Danmarksserie-holdet mødte Kalø. Det udløste sikre hjemmesejre til begge hold på henholdsvis 11-7 og 9-5.
Den 18. maj skulle der spilles på udebane. Modstanderen i 2. division var Randers Golfklub. Efter formiddagens kampe førte Grenaa 5-1. Desværre holdt føringen ikke efter tætte singler om eftermiddagen, og matchen endte 9-9. Danmarksserie-holdet spillede returmatch i Kalø, hvilket ligesom dagen før resulterede i en sikker sejr på 11-3.
Begge hold er således ubesejret efter de to første kampe. Med andre ord en god start på sæsonen!
Begge hold skal på lørdag d. 7. juni spille på hjemmebane. Matcherne starter kl. 8.00. 2. division skal møde et stærkt hold fra Skanderborg Golfklub. En kamp, der handler om at indtage puljens førsteplads. Danmarksserie-holdet skal igen møde Kalø, og forhåbentlig øge pointafstanden til puljens øvrige hold. Alle interesserede er naturligvis meget velkommen til at komme og støtte klubbens to turneringshold på kampdagen.
Tøjet til klubbens 2. divisionshold er i øvrigt sponsoreret af Bogart Grenaa.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam