Tak til
 


  
05/05 2023

Bordtennisklubben kan gøre status over en vellykket sæson

Den lokale bordtennisklub BTK Grenaa kan i disse dage gøre status over en sæson, der må siges at have været særdeles vellykket.


Maja Østergaard og Rikke Madsen er to ud af flere af BTK Grenaa’s ungdomsspillere, der kan se tilbage på en rigtig fin sæson.
To oprykninger er det blevet til: Herre Serie 2 rykkede op i Serie 1 og Old Girls rykkede op i den bedste række (1. division). Derudover er det blevet til flere fine holdpræstationer i DGI-regi.
Klubben har mange nye talenter på vej, som træner flittigt, og blandt andre blev Maja Østergaard nr. 8 til DM i Yngre Pige. Klubben ønsker også Stefanie H. Christensen, som startede sin bordtenniskarrieren i BTK Grenaa, et stort tillykke med DM-titlen Pigerækken.
Klubben afsluttede sæsonen med at afholde klubmesterskaber for alle medlemmer (forældrene deltog også), og der blev hygget igennem med kaffe, kage og håndmadder. Der var stor opbakning til arrangementet og alle havde en rigtig hyggelig dag.
Klubmester senior: Mikkel Christensen. Ungdom øvede: Allan Boserup. Ungdom begynder: Michael Carl. Forældre (herre): Michael Boserup. Forældre (damer): Marian Pedersen.
Kreds-vinderne herrer JBTU Serie 2: Mikkel B. Christensen, Allan Pedersen, Rikke Steffensen, Christina Nielsen og Gert B. Christensen. Dermed spiller holdet i Serie 1 i næste sæson.
DBTU Old Girls-hold vandt 2. division spiller derfor i 1. division i næste sæson: Rikke Steffensen og Christina Nielsen.
Klubben holder til i og omkring festsalen på Grenaa Søndre Skole. Sæsonen er afsluttet, omend man fortsætter hver mandag med sommer-træning mellem kl. 18.30 og 20.00. Klubben satser også på at få en bordtennis-uge op og stå i forbindelse med sommerferieaktiviteterne i skolernes sommerferie.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam