Tak til
 


  
05/05 2023

Sponsorernes støtte er uundværlig for GIF

Inden Danmarksserie-kampen mod Kolding IF havde Grenaa IF Fodbold inviteret klubbens sponsorer til et sær-arrangement i stadionbygningen. 25 repræsentanter for sponsorerne deltog i den vellykkede sammenkomst, der sluttede med en 4-0-sejr og tre points til GIF.

Af Mogens Q. Sloth

Formand for GIF Fodbold, Tommy Jørgensen, bød velkommen og gav ordet til cheftræner Brian Engelund, der fortalte om sig selv og holdet samt gav en optakt til dagens kamp.
Brian Engelund oplyste, at han i 18 år, fra 1989 til 2007, spillede på førsteholdet i GIF, inden han overtog trænerhvervet. Ved siden af arbejder han som lærer i Skindbjerg.
Brian Engelund understregede den store betydning, som sponsorerne har for GIF:
– Den støtte, I giver, er uundværlig for klubben. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed for, at Danmarksserie-fodbold i Grenaa kan bestå, og hvis vi vil fortsætte i denne række, er både resultater og penge nødvendig. Vi kører stadig på amatørbasis i GIF, men vi mener, at træningsmængden skal optimeres både teknisk, fysisk og taktisk. Vi er ofte oppe mod Superliga-reserver, og derfor er det nødvendigt med øget træning, sagde GIF-træneren.

Kynisk spil

Brian Engelund sagde, at han egentlig hellere ville motivere og sætte sine spillere op til en kamp mod et tophold end mod et bundhold som Kolding.
– I den situation, vi er i, må jeg sige, at det faktisk er lige meget, hvordan vi spiller - bare vi får de tre points. Og her kommer kynismen ind i det. Vi vil gerne spille flot fodbold, men resultatet er dog det vigtigste, og for at nå det satser vi bl.a. benhårdt på at udnytte dødbold-situationer. Sådan er dagens fodbold også, sagde Brian Engelund.
Formand Tommy Jørgensen glædede sig over, at der var kommet så mange sponsorer til arrangementet og understregede ligesom træneren, at uden opbakning fra sponsorerne er det ikke muligt at drive en klub i landets fjerdebedste fodboldrække.
Efter kampen kårede sponsorerne den både flot fightende og teknisk dygtige midterforsvarer, Jesper Laursen, til GIF's bedste spiller. En dejlig spillertype, som falder i publikums smag.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam