Tak til
 


  
05/05 2023

Fremgang for gymnaster fra Trustrup

4 hold fra Trustrup Ålsrode IF har netop deltaget i de Nordjyske Mesterskaber i spring/rytme gymnastik. Alle hold klarede sig godt.


Der var tale om 1 mini-drengehold og 2 mini-pigehold som stillede op i B-rækken, hvilket vil sige, at det er en række for nye gymnaster. Her blev det til nogle fine placeringer. Drengene opnåede en 2. plads, mens pigerne blev nummer 5 og 8. Der var stor ros fra dommerne til disse nye gymnaster, fordi de havde deres grundteknik i orden i mange øvelser. Derudover deltog fra foreningen også et junior-pige hold i A-rækken fra holdet Trustrup Springerne, hvor kravene for at opnå en høj karakter er meget store. Her gik det over alt forventning. Holdet sluttede på en flot 4. plads. Pigerne havde specielt en stor fremgang i den rytmiske serie, hvor der ugerne forinden har været arbejdet hårdt på at lave mange forbedringer til serien. Dette hårde arbejde betalte sig heldigvis. Desuden havde trænerne disponeret meget fornuftigt i valget af spring til gymnasterne.
Juniorpigerne fra Trustrup Springerne mangler nu kun at deltage i sidste runde af forbundsmesterskaberne, hvor de ligger blandt de sidste i deres pulje, og det bliver spændende om sliddet med den rytmiske serie også kan give gevinst her.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam