Tak til
 


  
05/05 2023

Håndbold – 3. division damer: Odder GF – GIF Håndbold 29-23 (12-10)

Henriette Hansen (7), Lynn Peacock (4), Ina Outzen (3), Karina Skaarup (3), Sara Jürgensen (2), Sabine Knold (2) og Anne-Sofie Sørensen (1).

Af Henrik Dolmer

Søndag eftermiddag var GIF’s 3. divisions-damer en smut i Odder for at spille topkamp mod Odder GF. Skulle GIF’erne fravriste Odder 2. pladsen i rækken, så skulle kampen vindes. Og udeholdet gjorde hvad de kunne for at hyle hjemmeholdet ud af den - men anstrengelserne rakte ikke i den sidste ende. Efter en tæt 1. halvleg, der sluttede 12-10 til hjemmeholdet - trak Odder lige så stille fra i 2. halvleg, hvor GIF’erne blev straffet hårdt af Odders kontrafase på grund af nogle tekniske fejl. Det hele endte med en 6-måls sejr til Odder, som dermed ikke længere kan nåes på rækkens 2. plads. GIF sidder ligeså tungt på rækkens 3. plads, og der skal ske mystiske ting, hvis den skal mistes. For sæsonens sidste kamp er på hjemmebane på søndag mod rækkens agterlanterne, Korsholm/Grundfør. Her takker træner-teamet Erik Flak Jørgensen og Jan Mathiesen af efter en generelt flot sæson, som under alle omstændigheder ender med en point- og placerings-rekord for GIF’s vedkommende i 3. divisions-regi.
– Vores indstilling til Odder-kampen var, at vi ville sælge os så dyrt som muligt. Vi vidste godt, at vi stod overfor en rigtig stærk modstander, som er blevet endnu stærkere siden vi fik tæv af dem på hjemmebane - på grund af tilgang af flere tidligere Liga-spillere. Desuden manglede vi vores playmaker Annette Firgaard, der var til DM for Old Girls Set i det lys, så synes jeg faktisk, at vi gjorde en rigtig god figur i både forsvaret og angrebet. Det er ikke ret mange kilo og gram vi mangler, for at være helt tæt på dem til sidst, og det synes jeg er ret godt gået af så ungt et hold som vores, siger Erik Flak Jørgensen, der påny fremhæver Cerys Walker for en flot indsats i målet. Selv om hun var halvskadet nappede hun igen en 20-21 bolde.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam