Tak til
 


  
05/05 2023

Orienteringsløb er en sport i fremgang

Ole Kjær fra den lokale orienteringsklub, OK Djurs, har følgende »salgs-tale« klar til alle dem, der leder efter sportsgren, der har noget andet og mere at byde på end de etablerede, såsom håndbold og fodbold.


– Danmark var vært for VM i 2007. Her blev det til mange fine resultater fra den danske elite. Der var stor anerkendelse af stævnet fra den internationale o-løbs verden, så mon ikke, det vil lykkes at få arrangementet til Danmark igen. Det er en sport, hvor der er udfordringer til alle - uanset alder, køn og evner. Orienteringsløb er blandt andet kendetegnet ved, at hele familien kan deltage, med hver deres udfordringer. O-løb giver en bedre kondition og balance og styrker stedsans og koncentrationsevne markant, både for børn og de lidt ældre. På toppen på det hele er der de mange gode timer i skoven med familie og venner, slutter Ole Kjær.
Se hvor og hvornår du kan dyrke orienteringsløb lokalt via www.okdjurs.dk.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam