Tak til
 


  
05/05 2023

Gymnastik fra morgen til aften!

På i alt 20 timer nåede 1.250 springgymnaster fra hele landet i sidste weekend at vise resultaterne af 8 måneders hård træning.

Det skete i Grenaa Idrætscenter, hvor 1. runde af Junior DM for spring/rytme-gymnaster blev afholdt. Trustrup Springerne var i samarbejde med DGF arrangører, og sørgede samtidig for indkvartering og bespisning af ca. 800 af gymnasterne. Det skete på Søndre skole og Grenaa Gymnsium, som venligst havde udlånt lokaler og faciliteter til formålet. Trustrup Springernes forældregruppe og springerne selv dannede én stor praktisk arbejdsgruppe, som servicerede alle gæsterne på bedste vis, og de modtog mange positive reaktioner på deres arbejdsindsats. En række lokale sponsorer hjalp med til at minimere udgifterne til bl.a. informationsmateriale til alle gæsterne.
Trustrup Springerne havde selv et hold med i konkurrencen, og de blev placeret midt i det store felt. De næste større opgaver for Trustrup Springerne er de kommende Nordjyske holdmesterskaber, opvisninger i Rønde og Århus samt den traditionsrige forårsopvisning i Toubrohallen d. 26. april.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam