Tak til
 


  
05/05 2023

Grenaa IF – JAI Århus 21-17 (7-10)

GIF’s målscorere: Henriette Hansen (7), Louise Gleerup (3), Lynn McCafferty (3), Karina Skaarup (3), Ditte Mandrup (2), Sabine Knold (1) og Anne-Sofie Sørensen (1).

Af Henrik Dolmer

Torsdag aften i sidste uge var GIF Håndbolds 3. divisionsdamer i kamp mod bundholdet fra JAI Århus i Grenaa Idrætscenter. Det blev til de ventede 2 point for hjemmeholdet (der inden kampen sad på rækkens 4. plads) omend et noget rustent angrebsspil sørgede for spænding et langt stykke ind i kampen. Det lykkedes nemlig først for hjemmeholdet at rykke fra JAI i det sidste kvarter af kampen. Med sejren rykkede GIF op på rækkens 3. plads med 30 point for 21 kampe, men den har man muligvis måttet aflevere tilbage igen til VRI, som man var i direkte duel med søndag eftermiddag i Vejlby-Risskov Hallen i Århus. Et nederlag til GIF i den kamp, og VRI vil være tilbage på 3. pladsen. En ikke helt usandsynlig udgang på kampen, da GIF fik smæk på hjemmebane i den omvendte kamp - og VRI er bestemt ikke blevet ringere siden. Kampen blev spillet efter redaktionens slutning.

Skidt GIF-start

JAI-kampen var ikke nogen decideret skønhedsåbenbaring, for hjemmeholdet var ikke just i hopla fra kampens start. Sjuskede afslutninger og tekniske fejl var mere reglen end undtagelsen, og kun et rimeligt solidt forsvar holdt hjemmeholdet inde i kampen. Specielt gjorde den unge britiske målmand, Cerys Walker, det rigtig solidt kampen igennem. 19 redninger noterede GB’s udsendte den unge brite for - og det var en mere end godkendt indsats.
I den anden ende af banen kneb det imidlertid gevaldigt for hjemmeholdet at få hul på bylden, og sølle 7 scoringer i hele halvlegen vidner da også om et angrebsspil, der gik på krykker.
– Vi har været væk fra hinanden i et stykke på grund af påsken, og det kunne godt ses på vores angrebsspil. Men forsvaret og Cerys gjorde det jo fint, så det var for mig at se blot et spørgsmål om at få pigerne til at skyde mere koncentreret, samtidig med, at vi skulle lukke deres højre back ned. Begge dele lykkedes fint i 2. halvleg, og derved fik vi vendt kampen til vores fordel, siger Erik Flak Jørgensen, der efter kampen kunne notere sig, at holdet kun havde tabt en enkelt kamp efter jul (hjemme mod Hornbæk), mens resten havde givet lutter sejre.
– Det synes jeg godt, at vi kan tillade os at være tilfredse med. Nu venter der godt nok nogle meget alvorlige udekampe, men vi går ikke desto mindre frisk til den og ser hvor langt det rækker, siger Erik Flak, der i næste sæson skal træne Åstrup/Hammelev Håndbolds damer.
Holdets næste kamp er på udebane mod rækkens nummer 2, Odder GF, som GIF-damerne fik gevaldige stryg af i den omvendte kamp i Grenaa Idrætscenter. Odder-holdet er siden blevet yderligere forstærket, så der venter GIF en yderst svær opgave i Odder på søndag den 13. april.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam