Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Stor rift om banerne ved Grenaa Stadion

Udenbys fodboldklubber står ligefrem i kø for at få lov til at spille træningskampe på Grenaa Idrætscenters 10 fodboldbaner.

Det skyldes, at banerne også i år er af meget fin kvalitet efter årstiden, og de findes ikke bedre mange steder i landet. At banerne er så gode skyldes først og fremmest, at regnvandet hurtigt trænger ned i den sandede jord, og at Grenaa Idrætscenter passer dem fortrinligt, så de næsten altid er i tip-top stand. Også ved opstarten på denne fodboldsæson har der været trængsel på træningsbanerne ved Grenaa Stadion, hvor rigtig mange træningskampe med udenbys hold er blevet afviklet. Således også lørdag 8. marts, hvor der om eftermiddagen blev spillet hele fem betydende træningskampe. For anden gang havde AGF's Superligahold henlagt en træningskamp til Grenaas baner, og før turneringspremieren blev det til en 3-0 sejr over 1. divisionsholdet SønderjyskE. Ca. 200 tilskuere så kampen. De øvrige kampe var: AGF's 2. divisionshold-Brabrands 2. divisionshold 2-0, Randers Frejas Danmarksseriehold-Århus Fremads 1. divisionshold 0-0 og Grenaa IF's Danmarksseriehold-Århus Fremads Danmarksseriehold 1-2. Desuden spillede Værløse Boldklub, der var på træningslejr i Grenaa, mod Horsens fS' Danmarksseriehold. Værløse spiller i 2. division øst.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam