Tak til

05/05 2023

HÃ¥ndbold – 3. division damer: GIF HÃ¥ndbold – HEI 34-24 (16-14)

GIF’s mÃ¥lscorere: Kelsey Fairbrother (6), Ina Outzen (5), Henriette Hansen (5), Annette Firgaard (4), Karina Skaarup (4), Louise Gleerup (3), Sabine Knold (3), Anne-Sofie Sørensen (2), Cerys Walker (1) og Ditte Mandrup (1).

GIF’s unge britiske mÃ¥lmand, Cerys Walker, formÃ¥ede bÃ¥de at score et mÃ¥l og redde et straffekast i 2. halvleg mod HEI.
GIF Håndbolds 3. divisions-damer tog torsdag aften i sidste uge imod bundholdet fra HEI (Hjortshøj-Egå) i Grenaa Idrætscenter, og det lykkedes for hjemmeholdet at få oprejsning ovenpå den helt igennem triste indsats mod Hornbæk søndagen forinden. Her tabte GIF med cifrene 13-20 som følge af en totalt uinspireret indsats. Det var imidlertid lykkedes for cheftræner Erik Flak at puste noget gejst og humør ind i truppen igen, og det kunne ses mod HEI, selv om GIF kom skidt fra start. HEI startede således som lyn og torden, men som kampen skred frem fik det løbestærke GIF-hold bedre og bedre fat overfor et HEI-hold med mange rutinerede spillere, der har det med at tabe pusten i 2. halvleg. Det skete igen torsdag aften i Grenaa Idrætscenter, og et hidsigt kontra-løbende GIF-hold vandt således 2. halvleg med hele 8 mål, mens 1. halvleg »kun« gav en 2-måls sejr til GIF.
– Vi slider dem op til sidst, fordi vi hele tiden holder et højt tempo, og det var rart at se, at der kom lidt humør og gejst pÃ¥ igen, for vi var godt nok langt nede i kulkælderen ovenpÃ¥ Hornbæk-kampen, sagde Erik Flak, der ikke har opgivet at fange 2. pladsen, der p. t. indtages af Odder GF.
Holdets næste kamp er på udebane mod skrækmodstanderen AIA/Tranbjerg, som man endnu ikke har formået at slå på udebane. Den kamp spilles den 16. marts. Holdet indtager p. t. 4. pladsen i rækken med 26 point (hentet i 19 kampe).

Kilde: Grenaa Bladet