Tak til
 


  
05/05 2023

GIF Fodbold tabte til 1. divisionshold

Som ventet tabte Grenaa IF's Danmarksseriehold i fodbold træningskampen mod Århus Fremads 1. divisionshold, der spiller i rækken lige under Superligaen.


Anders Kaagh er vendt tilbage til barndomsklubben GIF, hvor han har scoret i træningskampene mod både Vivild og Århus Fremad.
Af Mogens Q. Sloth og Henrik Dolmer

Gæsterne fra Århus vandt blæsevejrs-kampen på GIF's træningsanlæg med 4-1 efter 3-1 ved pausen. Det var Grenaa IF's anden træningskamp på tre dage, og det betød nogle ekstra tunge ben mod de hurtigere og teknisk bedre Fremad-spillere. Det kom især til udtryk i de første 30 minutter, hvorefter GIF kom bedre med. GIF's mål blev scoret af Anders Kaagh, der også nettede i træningskampen mod Vivild. GIF-træner Brian Engelund anerkendte den betydelige forskel på de to hold, men ærgrede sig over århusianernes fire mål, som han mente var foræringer. Målscorer Anders Kaagh ser i øvrigt ud til at blive en fuldgod erstatning for topscorer Martin Andersen, der som bekendt har meldt sig ind i Stenvad Boldklub.
Den 21-årige Anders Kaagh er fra Grenaa og tog som ungdomsspiller til AGF, hvor han kom på kontrakt. Han var i ungdomstiden en særdeles målfarlig angriber - blandt andet på AGF’s Ynglinge DM-hold. Som senior har han været kontraktspiller i både AGF, Viborg FF og i en norsk klub i næstbedste række. For at pleje en langvarig ankelskade er han taget hjem til Grenaa, og han regner med at spille forårssæsonen i GIF. Tvillinge-broderen Kristian Kaagh har også en fortid i flere danske divisionsklubber, ligesom han også har optrådt flere gange på GIF’s førstehold i Danmarksserien. Her er han dog ikke aktuel for tiden på grund af en drilsk skade. Kaagh-tvillingernes far, Torben Kaagh, er i øvrigt selv gammel førsteholdsspiller i GIF.

Skadesplaget ophold i Norge

I starten af februar 2007 sendte AGF Anders Kaagh til prøvetræning i den norske klub Mandalskammeraterne. Denne prøvetræning faldt åbenbart i nordmændenes smag, for man indgik senere en lejeaftale med AGF omkring Anders Kaagh. Mandalskammeraterne, der holder til i den næstbedste række, er meget ambitiøs og vil gerne på sigt rykke op i Tippeligaen. Klubben havde på daværende tidspunkt netop indgået en aftale med en anden dansker, Vejle Boldklub's Kenneth Knudsen, som i øvrigt var eneste udlænding i truppen på daværende tidspunkt. Anders Kaagh’s ophold i det norske har imidlertid været meget skadesplaget, og han prøver nu at få fodboldkarrieren på fode igen via et forhåbentligt godt forår i barndomsklubben Grenaa IF.
Anders Kaagh skiftede som drengespiller fra GIF til AGF. Som 2. års ynglingespiller indgik han en aftale med Viborg FF under Ove Christensen, men vendte efter et halvt år tilbage til Fredensvang.
Højdepunktet i hans AGF-tid var ubetinget en Superliga-kamp mod Esbjerg på Århus Stadion - i øvrigt med netop Ove Pedersen på Esbjerg-bænken. Bagud med 0-2 langt ind i 2. halvleg lignede det til forveksling endnu et AGF-nederlag, men to mål af Anders Kaagh i 2. halvleg reddede et enkelt point til AGF.
Spilletiden under Ove Pedersen har dog været beskeden, og da han tog til Norge sidste år var det netop i erkendelse af, at udsigten til førsteholds-fodbold i AGF ikke var alt for god.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam