Tak til
 






  
05/05 2023

Superliga-træner leder et trænertræf i Grenaa

Dansk Boldspil Union holder tirsdag 4. marts om aftenen trænertræf på Grenaa Stadion. Målgruppen er ungdoms- og seniortrænere, der denne aften kan suge megen fodboldlærdom til sig, som de senere kan give videre i deres klubber.


AGF’s Superliga-træner Ove Pedersen er instruktør ved et trænertræf på Grenaa Stadion den 4. marts.
Instruktør ved trænertræffet på Grenaas gode træningsbaner er cheftræner for AGF's Superligahold, Ove Pedersen, som vil instruere de ungdoms- og seniortrænere, der tilmelder sig.
Aftenens emner er alsidige, og Ove Pedersen vil instruere i både forsvarstræning, opspil og angrebstræning. Både medlemmer af Dansk Træner Union og ikke-medlemmer kan deltage i trænertræffet og hente inspiration og gode tips til hverdagen i trænergerningen.
Ove Pedersen har siden 2006 været træner for AGF. I 2002 blev han kåret som »Årets træner« i Danmark efter at have ført FC Midtjylland til bronzemedaljer. I sæsonen 2003-2004 vandt han også bronze med Esbjerg.
Ove Pedersen, der er 53 år, var bankassistent i Thyregod i Midtjylland, inden han begyndte sin professionelle fodboldkarriere. Han spillede i 1980-1981 for Ikast og fra 1982-1986 for Herning Fremad - i begge klubber som back, inden han for ca. 20 år siden indledte sin trænergerning. Han har bl.a. været træner for Herning Fremad, Qatars U 17-hold, FC Midtjylland, Esbjerg og nu AGF.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam