Tak til
 


  
05/05 2023

Svær tid for tidligere GIF'er

Den tidligere Grenaa IF-spiller, Mike Tullberg, har det for tiden svært i sin italienske Serie A-klub, Reggina.vMike Tullberg, som i august 2007 blev solgt af AGF til Reggina, har de seneste måneder ikke fået spilletid på holdet efter, at der er ansat en ny træner.

– Det er en svær situation for mig. Den træner, der hentede mig til klubben, spillede jeg under, men han blev afskediget. Den nyansatte træner har jeg slet ikke spillet under, men klubben vil ikke udleje mig eller sælge mig, siger Mike Tullberg til www.bold.dk.
Den nye træner, Renzo Ulivieri, skal redde Reggina fra den nedrykningsfare, klubben er i, og frontangriberen Mike Tullberg passer ikke ind i hans defensive system. Trænerens kontrakt løber i endnu knap tre måneder. Fortsætter træneren efter den tid, vil Mike Tullberg gerne videre til en anden klub. Han betegner den situation, han er i nu, som uholdbar. Han vil have spilletid for at fortsætte sin fodboldmæssige udvikling. Det italienske ophold har indtil nu ikke været en succes for den nu 22-årige Grenaa-student, der spillede tre sæsoner for Grenaa IF, inden han skrev kontrakt med AGF. Hans mål mod Brøndby i august 2007 blev ved to forskellige kåringer valgt som Årets mål. Desværre er det ikke blevet til så mange mål i det italienske.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam