Tak til
 


  
05/05 2023

GIF-topscorer til Stenvad Boldklub

Grenaa IF's topscorer på Danmarksserie-holdet, Martin Andersen, har som tidligere omtalt valgt at nedtrappe karrieren i GIF af private grunde. Den beslutning kommer nu Stenvad Boldklub til gode.

Martin Andersen har ikke længere tid til Danmarksserie-fodbold og har nu besluttet at fortsætte karrieren på Stenvad Boldklubs nyoprykkede Serie 2-hold, hvor han med sin målfarlighed og rutine kan blive en væsentlig forstærkning. Martin Andersen, der er 26 år, skal til at bygge nyt hus i Ørum, og da Stenvad Boldklub træner i Ørum, passer det ham af tidsmæssige årsager godt at træne der. Han ved endnu ikke helt præcist, hvor megen tid han får til at spille fodbold, når han både skal passe sit arbejde og sit husbyggeri, men han kan godt lide kammeratskabet i Stenvad Boldklub, hvor han tidligere har været aktiv. Også i Nørager Boldklub har han spillet, inden han kom til Grenaa IF.
Martin Andersen får i øvrigt sin far, Gert Andersen, som træner i Stenvad Boldklub. De to øvrige trænere i trænerteamet i Stenvad er Tom Andersen og Lars Leth, som ved nytårsappellen glædede sig over et stort fremmøde af spillere - 29 i alt. Udover Martin Andersen er der kommet fire andre nye spillere til Stenvad Boldklub, bl.a. Arne Kristiansen fra FC Grenaa, og Frederik Allermann, Thomas Bjerre og David Chantelou. Udover Serie 2-holdet har Stenvad Boldklub to Serie 5-hold tilmeldt turneringen. Der trænes tirsdag, torsdag og lørdag frem til turneringsstarten i april.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam