Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Trustrup Springerne hentede 11 finalepladser ved Spring Cup’en

En lørdag i januar invaderede 350 gymnaster Dronningborg Hallen i Randers, hvor Randers Gymnastik Forening var vært ved Spring Cup Nord, der er en individuel konkurrence i både måtte- og trampetspring med deltagere fra hele det nordlige Jylland.


Trustrup Springerne var repræsenteret med både mini, junior og ynglinge og de 16 gymnaster hentede hele 11 finalepladser hjem. Det blev til en flot sølvmedalje i måttespring til Nadja Dønvig.
Denne konkurrence er blot årets første i en række af konkurrencer, der venter Trustrup Springerne. Den næste konkurrence er De Jyske Holdmesterskaber i Vejen d. 22.-24. februar, hvor holdet deltager med 2 juniorpigehold og et ynglingemixhold.

Arrangerer DM d. 29.-30. marts

Der venter et travlt forår for holdet. Udover forårets opvisninger afholdes der i weekenden d. 29.-30. marts DM for juniorgymnaster i Grenaa Idrætscenter. Dette store arrangement står netop Trustrup Springerne for. Der kommer omkring 1000 gymnaster i alderen 11-14 år, som skal afvikle 1. runde af Danmarksmesterskabet. Gymnasterne og deres trænere har mulighed for at overnatte på Søndre Skole, og her arrangerer Trustrup Springerne også bespisning af de mange gæster. Det er forældrekredsen og Trustrup Springernes trænere, der forestår arrangementet for DGF. Overskuddet fra stævnet, som bl.a. kommer fra entréindtægter og de mange sponsortilskud, udgør en væsentlig del af de nødvendige midler, som et springteam på et højt niveau har brug for til vedligeholdelse af træningsfaciliteter samt til financering af omkostninger i forbindelse med konkurrencestævner og opvisninger. Trustrup Springerne deltager selv i Danmarksmesterskabet med 2 juniorpigehold.
Her ses én af Trustrup Springerne springe et spring, der gav point nok til en af de 11 finalepladser, som holdet sikrede sig til Spring Cup Nord i Randers.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam