Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Grenaa Badminton Klub er ved at gøre klar til 2 store arrangementer

Anden del af badmintonsæsonen 2007/2008 starter for Grenaa Badminton Klub med afvikling af to store arrangementer, hvor der virkelig bliver badminton af høj klasse.

Det første store arrangement er Individuelle Jyske Mesterskaber for elite-ungdomsspillere U15.
Elitespillerne er de bedste spillere og GBK har været sÃ¥ heldig, at fÃ¥ dette arrangement, blandt andet fordi klubben selv har en spiller, Maja Keren, pÃ¥ dette høje niveau. JM afvikles i Østre Hallen, Skolebakken 20 i Grenaa i weekend’en d. 26.- 27. januar 2008. Mesterskaberne starter lørdag kl. 10.00 og forventes at slutte kl. ca. 20.00 lørdag, hvorefter semifinaler og finaler afvikles fra søndag kl. 09.00 til ca. kl.14.00.
For at kunne afvikle sådant et arrangement skal klubben stille ledere samt tællere til rådighed. Klubben forventer at skulle have 10 ledere og 20-30 tællere i aktion. Når klubben lukker ned søndag, har der været afviklet 120 kampe. Alle som har lyst til at se badminton af høj klasse er velkommen til at kigge forbi, og der er gratis adgang.

DM for U-13

Det andet store arrangement er de individuelle danske mesterskaber for ungdom U13. Her er det landets bedste spillere, der dyster om titlen Dansk Mester i U13 rækken. DM afvikles også i Østre Hallen, og det sker i dagene fra fredag d. 29 februar til søndag d. 2 marts. Der startes allerede fredag eftermiddag med indledende kampe, og der afsluttes søndag med semifinaler og finaler.
Klubben forventer at skulle have 20 ledere/hjælpere 0g 40-50 tællere i gang i løbet af de 3 dage.
Igen er der gratis adgang og klubben kan love, at der vil blive vist badminton af høj klasse.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam