Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Verdens største hoppepude kommer til Grenaa på fredag

GIF Gymnastik arrangerer »Store Hoppedag« i Grenaa Idrætscenter på fredag den 25. januar. Det sker i forbindelse med, at verdens største hoppepude gæster byen.

GIF Gymnastik inviterer således påny alle børn og voksne til Store Hoppedag med hoppesjov på verdens største mobile hoppepude, som fylder intet mindre end 320 m2. Der kan være lidt over 300 børn på puden på samme tid.
Udover kæmpepuden vil der i træningshallen blive opstillet mindre hoppepuder, som kan bruges til de mindre børn. Der vil også være en fodboldbane i træningshallen.
GIF Gymnastik kan love alle forældre, at der er træthedsgaranti, og at alle børn sover godt efter en tur på den store hoppepude - og håber naturligvis på, at mange vil benytte sig af muligheden for at hoppe på verdens største, mobile hoppepude.
I tidsrummet fra kl. 14.00 til 18.00 er hallen åben for alle børn i alle aldre. Entréen er 40 kroner.
Der er blevet uddelt løbesedler til børnene på byens skoler, og der er opsat plakater, så alle er opmærksomme på, at der er mulighed for at komme til Store Hoppedag i Grenaa Idrætscenter på fredag.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam