Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Ny, fornem hæder til tidligere GIF-spiller

En ny, fornem hæder er tilfaldet den tidligere førsteholdsspiller i Grenaa IF, Mike Tullberg. Et drømmemål, han scorede for AGF, er for anden gang klokkeklart blevet kåret som »Årets Mål« i dansk fodbold 2007.

Ved DR Sportens årlige gallashow lørdag 5. januar, Sport 2007, hvor landets største idrætsnavne var samlet, blev det mål, som Mike Tullberg lavede for AGF i udekampen mod Brøndby lørdag 18. august, kåret som det bedste mål i Superligaen i 2007. Tullbergs mål blev udvalgt ved en sms-afstemning blandt seerne af tv-showet, og bag kåringen og uddelingen af prisen står Danske Spil.
I alt syv mål var nomineret, og flest stemte på Mike Tullbergs flotte scoring. Han lavede »Årets Mål« for AGF på Brøndby Stadion, og det var århusianernes sejrsmål i 1-0-sejren. Det faldt to minutter inde i overtiden. Efter et indkast i højre side kom bolden dumpende ind i Brøndbys straffesparkfelt. Her dukkede Tullberg op og scorede med et halvt saksespark - et meget smukt mål, som altså gik helt til tops, og som vakte opsigt ud over landets grænser.
Det flotte mål var medvirkende til, at Mike Tullberg kun ca. en uge efter blev solgt til den italienske Serie A-klub Reggina for godt syv millioner kr. I Italien har han dog ikke fået samme succes som i AGF og i Grenaa IF. Han var ikke selv til stede ved DR Sportens gallashow i Messecenter Herning lørdag 5. januar. Ved Dansk Boldspil Unions store Fodbold Award Show på TV 2 i november 2007 blev Tullbergs drømmemål efter en afstemning også kåret som »Årets Mål 2007«. Det skete da blandt 10 nominerede mål.

3 sæsoner i GIF

Den nu 22-årige Mike Tullberg spillede for Farum og AB, inden han i 2003 flyttede til Grenaa for at blive elev på Hessel Gods Fodboldkostskole. Samtidig fik han en uddannelse på Grenaa Handelsskole. I tre sæsoner, 2003, 2004 og 2005, spillede han på Grenaa IF's førstehold - senest i Danmarksserien, hvor han scorede mange mål, inden han i december 2005 skrev kontrakt med AGF. Her debuterede han på førsteholdet i april 2006.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam