Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

ÅHF/GIF Herre Ynglinge U-18 er klar til udfordringerne i den nye sæson

Holdfællesskabet mellem Åstrup/Hammelev Fodbold og Grenaa Idrætsforening, i daglig tale forkortet til ÅHF/GIF, er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson.

På lederfronten har man allieret sig med Nicolaj Poulsen, Thomas Larsen, Jørgen Larsen, Simon Nielsen, Søren Nielsen - og yderligere en person, som ikke endelig er på plads. Med denne bemanding føler man sig rigtig godt rustet til turneringen, hvor man er blevet tildelt de 2 højst rangerede ynglingehold på Djursland. Ynglinge U-18 Mesterrække, som er i pulje med: AaB, Hjørring, Randers Freja, Silkeborg IF og Team Hobro - og Ynglinge U-18 A, som er i pulje med: Four Stars, HEI, Lystrup IF, Åbyhøj IF og Århus Fremad.
Der er i begge rækker tale om rigtige gode hold, som giver forhåbninger om en sæson med mange intense og spændende kampe, der sikrer en optimal udvikling af spillerne. Holdfællesskabet forventer mellem 50 og 60 spillere fra de 2 klubber, Hessel Gods Fodboldkostskole og spillere fra det meste af Djursland, som har lyst til at prøve talentet af på et rimeligt højt niveau.
Af forventede aktiviteter kan blandt andet nævnes: Nytårsappel, interne- og eksterne træningskampe, træningsweekend, gæstetræning, U-21 kampe, ture, stævner (blandt andet Kattegat Cup) osv. I den netop afsluttede sæson blev en hel del af de allerbedste spillere i årgangen prøvet af på de 2 klubbers senior 1. hold - og med stor succes, så der er store udviklingsmuligheder for de spillere, som har viljen, evnerne og ambitionerne. Der vil i starten blive trænet 3 gange om ugen - mandag, tirsdag og torsdag - plus en gang imellem om lørdagen, når der ikke er kamp i weekenden. I starten vil mandagstræningen være baseret på fysisk træning, og vil herefter gå over til at være specialtræning for udvalgte spillere.

Nytårsappel d. 20. januar

Som opstart på sæsonen indkalder holdfællesskabet til: Nytårsappel på Grenaa Stadion søndag den 20. januar 2008 kl. 13.00. Efter en let gang træning, vil der være sammenkomst i klubhuset, hvor trænerne vil informere om den kommende sæson. Nye som gamle spillere, der har lyst til at deltage i en stor ynglinge-afdeling med gode hold og mange gode spillere, er velkomne.
I lighed med tidligere år sponseres holdfællesskabet af HSM Industri A/S og Per Møller VVS Installation.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam