Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Henved 800 fodbold-spillere brugte bolden i Ã…strup Hallen

Ã…strup/Hammelev Fodbold har atter lagt Intersport Cup i Ã…strup Hallen bag sig, og igen med stor succes som overskrift.


På disse billeder fra 2007-udgaven af Intersport Cup I Åstrup Hallen ses B COOL, som vandt U14-rækken, og julemanden med nissepiger, der forestod præmieoverrækkelsen i de mindste årgange.
Alt klappede perfekt, og stævnet, der blev afviklet for 11. gang, må forventes at vende tilbage år efter år. Satsningen med at fastholde at tilbyde et kvalitetsstævne, over 4 stævnedage, med plads til både pige- og drengehold, der kan konkurrere med de mange andre stævner der tilbydes, har vist sig at bære frugt.
– Intersport Cup har gennem Ã¥rene udviklet sig til et stævne, som udvælges foran mange andre gode stævner, bla. pÃ¥ grund af mange gode hold, hyggelig atmosfære, overholdelse af tidsplan, gode præmier, medaljer til de mindste, lodtrækningspræmier, musikspots, underholdning o.s.v. Den store succes gennem Ã¥rene skyldes ikke mindst et velfungerende stævneudvalg, mange frivillige hjælpere og stor velvilje af hovedsponsorerne Intersport, Sparekassen Djursland, Johnsen Offset og Gert Svith, der sammen med en række øvrige sponsorer, har sikret det økonomiske fundament, siger Søren Nielsen fra Ã…strup/Hammelev Fodbold.

Ikke en eneste lokal vinder

Igennem alle årene har stævnet haft som målsætning at tiltrække gode hold fra det meste af landet. At denne satsning har båret frugt, ses blandt andet ved, at der ikke var en eneste lokal vinder i år. Dog skal det bemærkes, at enkelte af vinderholdene var sammensatte hold med lokalt islæt. Igen i år måtte flere af finalekampene ud i forlænget spilletid, hvilket var med til at sikre en fortættet stemning i Åstrup Hallen.
Sidste år (2006) var det for 1. gang lykkedes Åstrup Hammelev Fodbold at få fat i Randers Cheerleaders til at bidrage med underholdning mellem nogle af de mange kampe. Denne underholdning vakte så stor begejstring, at succesen blev gentaget i år (2007), og er aftalt til et fast indslag i de kommende år.

Rart at være en del af en succes

– I disse tider, hvor en lang række negative ting præger samfundet omkring os, er det ekstra rart at være en del af en succes, og samtidig kunne tilbyde unge mennesker en aktivitet de finder spændende at deltage i, udtaler stævneudvalget.
Overskuddet er i alle årene gået ubeskåret til ungdomsarbejdet i Åstrup Hammelev Fodbold. Klubben har brug for overskuddet fra stævnet, da en stor ungdomsafdelingen er forbundet med mange udgifter. Også i den kommende sæson er klubben blevet tildelt mesterrækkehold i drenge, junior og ynglinge. Mesterrækkeholdet i herre ynglinge sker i samarbejde med Grenaa Idrætsforening.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam