Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Midtvejs-status for Djurs Badminton 2007/2008

Med to flotte resultater - 4-4 mod topholdet og 3-5 til nummer to i puljen - har Djurs Badmintons U-15-hold afsluttet efterårssæsonen.


U-11 øvede drenge ligger midt i deres pulje. U-13B er med førstepladsen i deres pulje ved at føre bevis for, at man - når man står sammen omkring en sportslig satsning på Djursland - godt kan spise kirsebær med de store.
Det er i den forbindelse værd at nævne, at Hornslet IF nu deltager med U-11 og U-13. Der har også været kontakt med andre klubber.
– De fleste synes, at Djurs Badminton er en rigtig god idé, omend flere klubber ikke desto mindre har valgt at stÃ¥ udenfor. Nogle mener, at de ikke har kræfter/ledere til at være med, mens andre vil forsøge at klare sig selv - indtil videre, siger Ole Dam fra Djurs Badminton/Grenaa Badminton Klub.
Der har blandt andet været afholdt fællestræninger i Djurs Badminton-regi med Sune Gavnholt som træner.
– Vi mÃ¥ jo nok desværre konstatere, at Dansk Badminton Forbunds projekt »Go Djurs« - til støtte for sporten i landsdelen - ikke i første omgang blev mødt med den store interesse. Med Djurs Badminton som platform kom der dog noget godt ud af initiativet. Forbundet støtter nemlig talenttræningen for U-11 og U-13 resten af sæsonen med Jesper Munck som træner. En virkelig kapacitet indenfor ungdomstræningen, siger Ole Dam.
På trods af Djurs Badmintons målsætning - at skabe muligheder for spillerne, samtidig med, at man bevarer dem i moderklubberne - har lederne i Thorsager/Rønde (TRIF) anbefalet en håndfuld U-19-spillere at supplere deres træning i Grenaa Badminton Klub. I GBK er man naturligvis glade for de unge mennesker, og håber, at man kan være med til at bevare spillernes interesse for badminton-sporten på Djursland. Djurs Badminton-samarbejdet tæller - foreløbigt - klubberne Grenaa Badminton Klub, TRIF og Hornslet IF.
De afbillede spillere udgør det djurslandske badminton-samarbejdes U-13B-hold, der har Ålsrode Smede- & Maskinfabrik som holdsponsor. Holdet fører deres række foran Aarhus AB, Tean Salling 1, Beder-Malling, AIA/Tranbjerg, Team Salling 2, AIA/Tranbjerg 2 og Randers. Holdet består af følgende spillere: Casper Godrim, Cecilie Helbo, Louise Pedersen, Niels Kromann og Mikkel Busk fra TRIF. Aske Knudsen, Nicklas Schuster og Miriam Sørensen fra Hornslet IF. Og Mathias Baskjær, Rasmus Henriksen og Lucas Thorup fra GBK.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam