Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Bowling-afslutning i Ældre Sagen

Der var rekordstor tilslutning (131 fremmødte) til julefrokosten i Ældre Sagen Grenaa’s bowlingafdeling i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.


Samtidig benyttede man lejligheden til at kåre afdelingens bowlingmestre for 2007. I dame-rækken vandt Ilse Christiansen med 368 point foran Grethe V. Jensen (367) og Lis Andersen (359). I herre-rækken sejrede Jens Jensen med 397 point foran Erling Schneider (396) og Arne Schneider (384). De øvrige spillere på top 10-listen i begge rækker fik vin-præmier. Der blev hygget, snakket og sunget på livet løs, og på lodtrækningen på indgangsbilletterne var der 35, som var heldige at få en gevinst med hjem. Efter en hyggelig eftermiddag sluttede festen i god ro og orden. Lige nu råder der en velfortjent juleferie over afdelingen, men allerede fra og med den 7. januar kastes kuglerne igen for en ny sæson. Alle 8 baner i Grenaa Bowlingcenter er i øvrigt optaget af Ældre Sagen hver mandag mellem kl. 9.00 og 14.00, idet sæsonen skydes i gang.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam