Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

HÃ¥ndbold – 3. division damer: GIF HÃ¥ndbolds damer holder juleferie pÃ¥ 4. pladsen i deres række

Nederlaget på hjemmebane mod formstærke VRI på 23-26 den 16. december betød, at GIF Håndbolds 3. divisions-damer må »nøjes« med at holde juleferie på rækkens 4. plads - med 16 point for 12 kampe.


Af Henrik Dolmer

De 12 kampe har budt på 8 sejre og 4 nederlag. De 6 af sejrene faldt i starten af sæsonen, så de efterfølgende 6 kampe har altså kun givet sejr i de to af dem, mens 4 er blevet tabt. Alligevel en godkendt præstation af det lokale divisions-hold, som har været ganske hårdt ramt af skader i forhold til centrale nøglespillere som Annette Firgaard og Lynn McCafferty.
Set i det lys er det ganske udmærket - her efter afslutningen på 1. sæsonhalvdel - kun at være to point fra rækkens 2. plads (Odder GF) og tre point fra 1. pladsen (AGF). 3. pladsen sidder Hornbæk på indtil videre, og her har GIF kun et enkelt point op.
Holdet - inkl. træner-teamet Erik Flak Jørgensen og Jan Mathiesen - samler lige nu kræfter forud for det at skulle i gang med 2. halvdel af sæsonen, hvor man selvsagt går efter fortsat at kunne være med til at præge toppen af rækken. Først opgave i det nye år bliver imidlertid den sværest tænkelige, nemlig på udebane mod topholdet AGF, der i øvrigt har revanche til gode. Det lykkedes nemlig GIF at besejre nedrykkerne fra 2. division i sæsonens allerførste kamp. Det foregik i egen hule i Grenaa Idrætscenter, og sejren blev hevet hjem, selv om man var bagud med 6 mål ved pausen!
Så GIF-damerne møder givet et hævntørstigt AGF-hold i den første kamp i det nye år. Den spilles den 8. januar.
Hvis man ikke kan tillade sig at kalkulere med point i den første kamp i det nye år, så kan man nok godt tillade sig at gøre det i den anden kamp. Her møder GIF-damerne nemlig bund-holdet Viborg HK 3, der kun har hentet 6 point i de første 12 kampe. GIF må således siges at være storfavorit til at sikre sig begge point i den kamp, selv om den skal spilles i Viborg. Favorit-værdigheden har GIF-damerne også i den tredje kamp i det nye år, idet man tager imod lokalrivalerne fra Rougsø KFUM i egen hule i Grenaa Idrætscenter den 20. januar. GIF har i øvrigt revanche til gode i den kamp, idet Rougsø KFUM vandt den omvendte kamp med 23-21. Når GIF alligevel må finde sig i favorit-værdigheden, så hænger det dels sammen med, at kampen spilles i Grenaa Idrætscenter, og dels at Rougsø KFUM kun er noteret for 3 sejre hidtil i sæsonen.
GIF-damerne kan i øvrigt koncentrere sig 100% om turnerings-kampene, da man har taget afsked med landspokalturneringen. Det skete den 13. december på udebane mod Jyllandsserie-holdet Nibe, der besejrede et afbudsramt GIF-hold med 23-20.
16 point i 12 kampe blev udbyttet for GIF Håndbolds 3. divisions-damer i første sæsonhalvdel, hvilket rækker til en foreløbig 4. plads. Den første kamp i det nye år spilles den 8. januar på udebane mod Århus-holdet AGF, som fører rækken med 20 point.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam