Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Trustrup Springernes juleshow

Lørdag den 8. december afholdtes Trustrup Springernes årlige juleshow. Toubrohallen dannede rammen om arrangementet.


De mange gæster, der mødte frem, fyldte hallen, og alle havde nogle hyggelige timer. Springerne havde forud for juleshowet lagt et stort arbejde i form af, at de har været rundt til alle handlende i Grenaa og omegn, Rønde, Ryomgård og Kolind og indsamle sponsorgaver. Der blev givet rigtig mange sponsorgaver, som gæsterne kunne vinde både i bankospil, amerikansk lotteri og tombola. Alle boder kunne melde udsolgt inden Trustrup Springerne kom på gulvet. Der blev givet opvisning fra TBIF og TÅIF. Åse Bønløkke med medhjælpere var på gulvet med to hold fra de små årgange. Det ene hold var fra GIF. Det er her et spørgsmål om, hvem der hygger sig mest, Åse eller børnene? Leg er her nøgleordet, og Åse formåede at have alle børnene med, så de både havde bevægelse på gulvet og leg med redskaber.
Kim Mortensen med medhjælpere var ligeledes på gulvet med to hold. Også han udviser stor energi, hvilket afspejler sig på gymnasterne. Børnene lavede rytmegymnastik på gulvet og brugte redskaber til indledende spring. Det næstsidste hold på gulvet var gymnaster fra TBIF. De lavede en flot tempopræget opvisning, hvor gymnasterne viste flere flotte springserier.
Trustrup Springerne sluttede af. De lavede en flot opvisning med mange flotte og svære spring. Flere af de ældre springere viste her, at de er kommet rigtig langt. Opvisningen var krydret med lidt show.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam