Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Danske Bank sætter pris på forældre-opbakningen

Danske Bank har valgt at præmiere forskellige GIF-hold, ikke kun ved at se på holdet, men også på forældreopbakning, entusiasme, deltagelse i aktiviteter, fremmøde osv.


Grenaa IF HÃ¥ndbolds bestyrelse blev derfor bedt om at udpege det bedst egnede hold:
En enig GIF-bestyrelse pegede på Pige Lilleput, som opfyldt kravet om »også at bidrage udenfor banen«. Pigerne har en gejst og et humør uden lige. De er kommet i en svær pulje, er oppe imod hold, hvor spillerne er ældre og mere erfarne end dem selv. Alligevel klør de på til træning - alle sammen (og de bliver stadig flere og flere). Humøret er altid højt og endvidere er det et hold, hvor forældrene bakker flot op - også når klubben kalder.
Pige Lilleput-spillerne fik ved mandagstræningen overrakt sportstasker, drikkedunke, vand og bolsjer fra Danske Bank (billedet).
Tillykke til pigerne, trænerne (Christina Stougaard, Mathias Bech og Kristine Kroer - forhindret p.g.a. kamp) og ikke mindst til pigernes forældre.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam