Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Tidligere træner i GIF til Skovbakken

Tidligere fodboldtræner i Grenaa IF, Per Agerskov, skal fra 1. januar være træner for Skovbakkens Danmarksseriehold.

Per Agerskov har indgået en et-årig aftale med Skovbakken, der efter efterårssæsonen ligger på en fjerdeplads og har gode chancer for oprykning til 2. division. Han afløser Axel Lund Petersen, der stopper for helt at hellige sig sit civile arbejde som bankdirektør.
Den nu 46-årige lærer, Per Agerskov, er et kendt ansigt i Grenaa IF's fodboldafdeling, hvor han var træner i fire sæsoner og førte GIF op i Danmarksserien. Han sluttede i GIF i november 2006 og blev som bekendt afløst af Brian Engelund. I sin tid i Grenaa IF, i november 2004, blev Per Agerskov kåret til Årets Jyske Seniortræner. Han har også tidligere trænet AGF's andethold. Grenaa IF får lejlighed til at stifte bekendtskab med Per Agerskov og Skovbakken, når de to hold mødes i en turneringskamp i Danmarksserien onsdag 21. maj 2008 på Skovbakkens hjemmebane. Det bliver formentlig et gyser-opgør, hvor Skovbakken skal have point for at sikre oprykning, og hvor GIF har behov for point for at undgå nedrykning.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam