Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Veteran blev Ã…rets Spiller i Grenaa IF

Anfører på Grenaa IF's Danmarksseriehold i fodbold, Søren Johanson, er blevet kåret som Årets Spiller på førsteholdet. Det skete ved fodboldafdelingens sæsonafslutningsfest i stadionbygningen i Grenaa.

Med sine 31 år er Søren Johanson en af veteranerne og støtterne på det ellers ret urutinerede Danmarksseriehold. Han debuterede på førsteholdet som 18-årig i 1994 og har spillet over 200 kampe. Både i foråret og i efteråret har han været en meget solid højre back og altid gået forrest i fighten. Han blev ved festen hyldet af trænerduoen Brian Engelund og Hans Jensen og den øvrige feststemte forsamling. Årets Talent på førsteholdet blev angriberen Christian Fritze, som fredag 30. november fylder 19 år. Han er et meget stort talent, der er stærk både teknisk og fysisk, og han har vist store kreative evner i det fremadrettede spil. Årets Spiller på serie 3-holdet blev Jonas Johnsen, og på serie 5-holdet blev det Michael Bengtson. Rolf Hjernøes træner- og lederpokal gik til GIF's ynglingetræner, Nicolai Poulsen. Han fik pokalen overrakt af seniorudvalgsformand Brian Søndergaard.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam