Tak til

05/05 2023

HÃ¥ndbold – 3. division damer: Hornbæk – GIF HÃ¥ndbold 23-20 (9-12)

GIF’s mÃ¥lscorere: Lada Dungworth (8), Ditte Mandrup (3), Sabine Knold (3), Lynn McCafferty (3), Henriette Hansen (2), Sine Sørensen (1) og Birthe Jensen (1).

Søndag d. 18. november røg GIF-damernes status som ubesejret i sæsonen på udebane mod Hornbæk. Udeholdet førte ellers med 12-9 ved pausen ovenpå en superpræstation i forsvaret i 1. halvleg. Det gode forsvarsspil gav god grobund for en masse kontraer, men her koksede det lidt for GIF-damerne, idet mange af disse kontraer løb ud i sandet. Så i stedet for en pauseføring på en 6-7 mål måtte man nøjes med 3 - og det skulle vise sig at blive kostbart i 2. halvleg, hvor et målmandsskifte hos Hornbæk pludselig gav udeholdet voldsomme scoringsproblemer. Fra det 6. til det 18. minut af 2. halvleg formåede udeholdet ikke at score en eneste gang, og det udnyttede Hornbæk til at rykke fra 11-15 til 15-15. Med 11 minutter igen stod de to hold således helt lige, og hjemmeholdet endte med at trække det længste strå, fordi GIF i løbet af kort tid løb ind i 2 to-minutters udvisninger. Det blev en lidt for stærk cocktail mod et godt Hornbæk-hold, der således kunne trække fra til sidst.
– Men kampen kunne ligesÃ¥ godt ha’ tippet over til vores side. Det var nogle meget smÃ¥ marginaler, der afgjorte kampen til sidst. Selv om vi mødte skadesplaget op, sÃ¥ bød vi dem alligevel op til dans. Og det endda selv om vores bagkæde kørte lidt pÃ¥ pumperne rent scoringsmæssigt. SÃ¥ der var bestemt positive ting at hive ud af kampen. Vi tilkæmper os eksempelvis 11 straffekast, hvoraf vi udnytter de 10 af dem. Vores fløje kørte ogsÃ¥ rigtig godt, siger GIF-træner Erik Flak Jørgensen.
På nærmest mirakuløs vis var GIF-stregen Sabine Knold blevet klar til kamp igen. Hun pådrog sig noget der til forveksling lignende en alvorlig knæskade i den forrige kamp mod Nørager, men en kombination af masser af tape og en høj smertetærskel havde fået hende på højkant igen. Ude var til gengæld Anne-Sofie Sørensen med en brækket finger, og Annette Firgaard var heller ikke klar til kamp - ligeledes på grund af en brækket finger. Til gengæld var Lynn McCafferty kampklar igen ovenpå seks ugers skadespause, og hun fik et fint come-back.

Kilde: Grenaa Bladet