Tak til

05/05 2023

HÃ¥ndbold – 3. division damer: GIF – Odder 20-31 (13-15)

GIF’s mÃ¥lscorere: Henriette Hansen (5), Karina Skaarup (3), Lada Dungworth (2), Lynn McCafferty (2), Kelsey Fairbrother (2), Anne Sofie Sørensen (1), Ditte Mandrup (1), Sabine Knold (1), Birthe Jensen (1), Ina Outzen (1).

Søndagens hjemmekamp i Grenaa Idrætscenter for GIF Håndbolds 3. divisions-damer mod et andet af topholdene i rækken, Odder GF, blev en demonstration i, hvor galt det kan gå for et hold, når det mentalt ikke er klar til kamp. Mod en flok tændte og kampivrige modstandere gik hjemmeholdet helt ned, og endte med at tabe kampen med hele 11 mål foran et lamslået publikum. De tekniske fejl stod i kø, samtidig med, at forsvaret stillede op i en temmelig blodfattig og tam udgave. Så skal det gå galt. Og det gjorde det sandt for dyden også. Intet fungerede for hjemmeholdet, der var bagud på scoringstavlen fra start til slut. Efter 20 minutter var differencen eksempelvis 5 mål med 13 til Odder og 8 til GIF. Her lykkedes det faktisk hjemmeholdet at få lidt fat igen, og ved stillingen 12-13 efter 27 minutter så det ud som om, at GIF var vågnet op af Tornerose-søvnen. Men ak og ve - 2. halvleg startede ligeså skidt for hjemmeholdet som 1. halvleg, og det stod hurtigt klart, at der var tale om en kollektiv offday. Odder øgede stille og roligt deres føring gennem hele 2. halvleg, uden at anstrenge sig synderligt, og endte med at vinde kampen med 31-20.
GIF’s assistenttræner Jan Mathiesen:
– Vi var slet ikke klar, og det duer ikke mod et bÃ¥de tændt og velspillende Odder-hold. Vi laver et hav af tekniske fejl, men formÃ¥r ikke desto mindre at komme tilbage i 1. halvleg, hvor vi faktisk er meget tæt pÃ¥ at nÃ¥ op. Men sÃ¥ starter vi 2. halvleg ligesÃ¥ ringe som 1. halvleg, og sÃ¥ gÃ¥r det helt galt, sagde Jan Mathiesen umiddelbart efter kampen var slut.

Kilde: Grenaa Bladet