Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Klasse-kasse af tidligere GIF-spiller blev Ã…rets MÃ¥l

En usædvanlig fornem hæder er tilfaldet den tidligere førsteholdsspiller i Grenaa IF, Mike Tullberg.


Den tidligere GIF- og AGF-spiller Mike Tullberg er indehaver af »Årets Mål 2007«. Foto: Thorkild Amdi/Scanpix.
Ved Dansk Boldspil Unions store Fodbold Award Show på TV2 blev et drømmemål, som Mike Tullberg scorede for AGF, efter en afstemning kåret som »Årets Mål 2007«.
Han lavede »Årets Mål« for AGF lørdag 18. august på Brøndby Stadion. Det var to minutter inde i overtiden, og efter et indkast kom bolden dumpende ind i Brøndbys straffesparkfelt. Der dukkede Mike Tullberg op og scorede sejrsmålet med et halvt saksespark. Blandt 10 nominerede mål blev denne klasse-kasse valgt som årets bedste. Mike Tullberg var ikke selv til stede ved showet, fordi han var i træningslejr med sin italienske klub, Reggina.

Tre sæsoner i GIF

Den 21-årige Mike Tullberg spillede for Farum og AB, inden han i 2003 flyttede til Grenaa for at blive elev på Hessel Gods Fodboldkostskole. Samtidig fik han en uddannelse på Grenaa Handelsskole. I tre sæsoner, 2003, 2004 og 2005, spillede han på Grenaa IF's førstehold - senest i Danmarksserien, hvor han scorede mange mål, inden han i december 2005 skrev kontrakt med AGF. Her debuterede han på førsteholdet i april 2006. Efter det flotte mål for AGF mod Brøndby gik det atter meget stærkt for Mike Tullberg. Han blev kun godt en uge efter - i slutningen af august - solgt til den italienske Serie A-klub Reggina for godt syv millioner kr. - penge, som Grenaa IF's Fodboldafdeling håber at få en del af, fordi klubben har været med til at uddanne ham som fodboldspiller.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam