Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Mesterskab til Ã…strup/H.-juniorer!

Lørdag den 27. oktober blev der sat en ny milepæl i Åstrup/Hammelev Fodbolds kun 12-årige historie. Klubbens bedste U16-hold (junior) sikrede sig her det Jysk/Fynske mesterskab i den fornemste Mesterrække - Mesterrække 1.


Åstrup/Hammelev-holdet iført de officielle mesterskabstrøjer fra Jysk og Fyns Boldspilunion. Siddende fra venstre ses: Kasper Andersen, Mikkel Kildal, Rune Mønster, Nicolai Fiehn, Emil Mortensen, Nicklas Hansen og Mahmud Suleiman. Stående fra venstre ses: træner Stig Toftgaard, Nicklas Dohn, Niels Thomsen, Kasper Gertsen, Frederik Kjærgaard, Jakob Thorsted, Tor Toftgaard, Khalil Faizi, Træner Nikolaj Sørensen og Træner Peder Bo Nielsen. På billedet mangler Mathias Busse.
Mesterskabet kom i hus efter to finalekampe mod Næsby Boldklub fra Odense. I det første finaleopgør havde Åstrup/Hammelev- drengene hjemmebane og burde allerede her have afgjort mesterskabet med en komfortabel sejr. Stik imod fordeling af spil og chancer sluttede opgøret imidlertid uafgjort 1-1, og det hele skulle nu afgøres på udebane i Odense. Bortset fra de første 15 min. af kampen lod Åstrup/Hammelev-holdet ingen tvivl tilbage om, hvem der var det bedste hold i Mesterrække 1 i Jylland og på Fyn. Kampen endte 2-0 til Åstrup/Hammelev Fodbold,- igen et resultat som modstanderen i realiteten kunne være mest tilfredse med - set på baggrund af spil og chancer.
Finaleopgøret og mesterskabet var kulminationen på en sæson, hvor Åstrup/Hammelev-holdet først sikrede sig oprykning til Mesterrække 1 i foråret og herefter vandt Mesterrække 1 ganske suverænt i efteråret. Undervejs har holdet ligeledes vundet såvel det lokale Outfitters Nation Cup som Garda Cup i Italien.

En langsigtet talentudvikling

Efter en årelang tradition for top-resultater i de mindre årgange er det første gang, at Åstrup/Hammelev Fodbold triumferer i Juniorårgangen. At det netop sker nu, er imidlertid ikke en tilfældighed, da den nuværende Juniorårgang - spillere født i 1991 og 1992 - var udgangspunktet for en »strategisk elitesatsning« i Åstrup/Hammelev Fodbold tilbage i 2002. Her besluttede man for første gang at tilmelde et hold i Mesterrækken og lave en udviklingsplan for hold og spillere. Det er frugten af dette arbejde, som blev høstet den 27. oktober i Odense.

U-12 i finale

Alt tyder på, at det fornemme Juniorresultat ikke kommer til at stå alene. Således har både U14 og U12-spillere opnået flotte mesterrække-resultater i indeværende sæson. U12-holdet, Lilleput, som er en del af holdfællesskabet mellem Åstrup/Hammelev Fodbold og Grenaa IF har i særdeleshed været »uovervindelige« i efteråret og spillede efter radaktionens finale om det Jyske mesterskab i Mesterrække 2 i den forgangne weekend. Jo, der er så afgjort grundlag for optimisme omkring gentagelser af årets juniorresultat!

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam