Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

BTK Grenaa kalder til Grenaa Cup for 21. gang i den kommende weekend

I den kommende weekend - den 10.-11. november inviterer den lokale bordtennisklub, BTK Grenaa, og DGI Østjylland til den 21. udgave af Grenaa Cup.


Grenaa Cup 2007 afvikles på 28 bordtennis-borde i Grenaa Idrætscenters to haller. 15 klubber har i år tilmeldt 200 singler, 47 double-par og 28 hold. Alt i alt skal der afvikles 660 kampe, så der bliver fuldt tryk på begge dage.
Følgende klubber deltager i dette års Grenaa Cup: Auning IF, BTK Grenaa, F&F Invest, Fjelsø IK, Fårevejle BTK, HI Skanderborg, Hobro BTK 97, Odder GF, Randers Freja, Rønde BTK, Stautrup BTK, Søften GF, VRI Århus, Ødum-Hadbjerg GF og Åbyhøj IF.
En del af deltagerne skal overnatte i forbindelse med stævnet. Det foregår traditionen tro på Søndre Skole. Efter indkvarteringen her besøger man Kattegatcentret i Grenaa, hvorefter man suser tilbage til skolen til bordtennis, spisning og socialt samvær. Sidst på eftermiddag er der så omklædning forud for afviklingen af en 2-mands-holdturnering i Grenaa Idrætscenter. Præmieoverrækkelsen finder sted på Søndre Skole ud på aftenen.
Den officielle del af Grenaa Cup 2007 skydes i gang søndag kl. 8.45, og så spilles der ellers bordtennis til den store guldmedalje helt frem til 14.00-tiden, hvor de første præmieoverrækkelser finder sted. Helt færdige forventer med alle rækker/præmieoverækkelser man dog først at være ved 18-tiden. BTK Grenaa håber, at rigtig mange grenaaensere og andre godtfolk vil benytte lejligheden til at kigge indenfor i de to haller på søndag, idet der vil være en masse god bordtennis at kigge på. Og det er ganske gratis tilmed!

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam