Rosenholmportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

GIF-spiller til prøvetræning i AC Horsens

Den 19-årige Marc Maze, som spiller venstre back på Grenaa IF's Danmarksseriehold i fodbold, har været til prøvetræning i Superligaklubben AC Horsens.

Det fortæller GIF's assistenttræner, Hans Jensen, på GIF Fodbolds hjemmeside. Marc Maze er en talentfuld spiller, som her i efterårssæsonen har fået sit gennembrud på GIF's førstehold, hvor han i flere kampe har markeret sig som en af de bedste. På grund af sin gode sparketeknik med venstre ben bruges han nu til at tage hjørnespark i højre angrebsside og til frispark, der skal lægges ind over mål. Hans prøvetræning hos AC Horsens varede en uge og forløb tilfredsstillende. Om det er nok til, at han nu eller senere kan få en kontrakt vil vise sig.
– Marc Maze skal i første omgang gøre handelsskolen i Grenaa færdig, men det kan ogsÃ¥ pludselig gÃ¥ stærkt i fodbold, skriver assistenttræner Hans Jensen pÃ¥ klubbens hjemmeside.
Det er i AC Horsens, at den tidligere Europa-mester og træner i Grenaa IF, Kent Nielsen, nu er en succesfuld cheftræner. Marc Maze debuterede i 2006 på førsteholdet i Grenaa. Han går på Hessel Gods Fodboldkostskole i Grenaa og er i øvrigt bror til den kendte bordtennisspiller Michael Maze.
m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam